Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400'lerin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir" de
Özgür Suriye Ordusu güçleri, Türkiye’nin desteğiyle Cerablus - Çobanbey hattından güneye doğru ilerliyor. Ancak IŞİD’den alınan bölgelerde risk hâlâ var.
Halep’teki durumla ilgili basın açıklaması yapan BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, pasif kalarak yeni bir Ruanda ya da Srebrenitsa’yı kabul etmeyeceğini söyledi. Eski adıyla Nus
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, İstanbul Yenibosna'da meydana gelen patlamayla ilgili olarak Başbakanlığın yazısı ile geçici yayın yasağı getirildiğini açıkladı.
Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü’nde stand açan öğrencilere soda şişesi atan teröristler beraat etti.
İngiltere'deki Avrupa Parlamentosu üyesi Steven Woolfe'un, parti içinde çıkan kavganın ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Kendisine yönelik iddialarla ilgili açıklama yapan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Ahlaksızlardan yargı nezdinde hesap sorulacaktır" dedi.
FETÖ'nün insan kaynakları derneğinin kurucusu Necati Uysal'ın eşi Esra Uysal'ın, örgüt içinde çöpçatanlık yaptığı ortaya çıktı.
Yavuz Sultan Selim yerine Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanan uyanık TIR sürücülerine kötü haber...
Kudüs Bilinci Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Psikolog Gülşah Akçay Civriz ile Ümmet’in kanayan yarası Kudüs ve Mescid-i Aksa üzerine konuştuk
İsrail ordusunun uluslararası sularda müdahalede bulunarak el koyduğu Özgürlük Filosu Koalisyonu'na bağlı Zaytouna gemisindeki 11 kadın aktivistin gözaltında tutulduğu, iki gazetecinin is
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, Türk askerlerinin Musul polisi ve gönüllü güçlere eğitim verdiği Başika ve Duberdan kamplarının Irak merkezi hükü
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, öğretmen mülakatında sorulduğu iddia edilen "Reis" sorusu hakkında "Böyle bir soru, havuzumuzda yok" dedi.
Korkuluklara çıkan bir kişi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Anadolu yönünde intihar girişiminde bulunuyor. Trafikte yoğunluk yaşanıyor.
Alman milletvekilleri İncirlik Hava Üssü’nü ziyaret etti. Böylelikle Türkiye ile Almanya arasında gerilime yol açan sorunlardan biri aşılmış oldu. Ancak heyetin Türk hükümet yetkililer