Eski Musul Valisi Nuceyfi'nin Al Jazeera'ye verdiği bilgiye göre Türkiye'nin Başika'da eğittiği Musullu savaşçılardan oluşan Haşdi Vatani birlikleri Musul operasyonunda yer alacak.
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne bağlı Ayvalık Köyü'nde, teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan köy korucusu Ahmet Adıyaman şehit oldu.
23. Dünya Enerji Kongresi'nde konuşan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Moros, "15 Temmuz'da burada insanların demokrasiye nasıl sahip çıktığını gördük. Venezuela da bunu yaşadı.
Kayseri'de ehliyetsiz sürücünün yönetimindeki otomobil yük trenine çarptı. Kazada otomobilde bulunan 3 kardeş yaralanırken, araç sürücüsünün kolu koptu.
Beşşar Esed rejimi ve müttefiklerinin Suriye'nin Halep kentine yönelik saldırıları aralıksız devam ederken, savaşın mağdurlarının yaşadığı dramatik ve yürek burkucu olaylara her gü
Eski FBI ajanı: Gülen, CIA için Türkiye’yi kontrol etmenin yoludur. Onu ise biz kontrol ediyoruz. CIA ona uyuşturucu parasıyla kaynak sağlar. O da CIA için darbe yapar..
Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklanacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları" sempozyumuna katıldı. Bu sırada
AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, teröristler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Musul operasyonuna dair belirsizlik ve güç siyaseti devam ederken, bu operasyona dair asıl sorulması gereken soru es geçiliyor.
Tunceli'de yol kesen bir grup PKK'lı, özel bir firmaya ait 7 beton mikseri ve 1 beton mikseri pompasını gasp etti, güvenlik güçlerine vur emri verildi.
Hamas, Batı Şeria direnişçilerine, İsrail ile mücadelede yeni bir döneme hazırlanma çağrısında bulundu.
İnsanın kendini beğenmemesi günah mıdır veya vücudundan bir yeri? (El, ayak, burun..)
İktidara gelir gelmez uyuşturucu ile mücadele etmek adına çetelere karşı kanlı bir savaş başlatan Filipinler Devlet Başkanı Duterte'nin vur emri sonrası ülkede ölü sayısı 3700'ü bul
PKK'nın terör saldırısı sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu hükümeti suçladı: Şikayet etmeyin, sorunu çözün.