Paris'te 7 Ocak'ta saldırıya uğrayan mizah dergisi Charlie Hebdo'nun genel yayın yönetmeni Gérard Biard, gülmeye ve her şeyle dalga geçmeye devam edeceklerini söyleyerek, "Anneme küfreden
Abdullah Öcalan’ı yargılayan ve idam cezasına mahkûm eden mahkeme başkanı, Yargıtay Onursal Üyesi Turgut Okyay İşçi Partisi’ne katıldı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı belirtildi. Başkentin kuzeyindeki el-Hüseyniye bölgesin
İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ’da tipi nedeniyle mahsur kalan dağcılık kulübü üyeleri, yoğun çalışmalar sonucu 17 saat sonra kurtarıldı. Dağcılar, ailelerine kavuştuklar
Emniyette 'paralel yapı' iddialarına yönelik İstanbul merkezli soruşturma kapsamında 29 şüpheli hakkında 'Terör örgütü kurmak ve yönetmek' suçundan gözaltı kararı verildiği öğreni
Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarında adı geçen eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan’dan sonra, eski içişleri bakanı Muammer Güler de 7 Haziran’daki genel seçimde aday olmayacağını a�
İran Devrim Muhafızları’ndan üst düzey bir komutan IŞİD tarafından Irak’ın kuzeyindeki Samarra kentindeki çatışmalar sırasında öldürüldü.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Arap Baharı sonrasında ilk kez Mısır’a gidiyor. Putin, Cumhurbaşkanı Sisi ile olası silah anlaşmaları ile bölgesel meseleleri görüşecek.
Aleviler, 'Bilimsel, laik, anadilinde eğitim' mitingi için Kadıköy İskele Meydanı'nda Atatürk ve Öcalan posterleriyle yürüyüş düzenledi.
Facebook, başkalarının hayatlarını gözetlemek için kullananların psikolojisini bozuyor.
9 farklı ilde gerçekleştirilen yasa dışı dinleme operasyonunda 21 kişilik gözaltı listesi var, gözaltına alınanlardan biri ise @fuatavni'ye bilgi sızdırıldığı iddia ediliyor.
Diyarbakır'da polise düzenlenen saldırıcı sonucunda bir polis memuru yaralandı.
Irak'ta Bedir grubu lideri ve Diyala operasyonları sorumlusu Milletvekili Hadi el-Amiri, yakın bir zamanda Kerkük’ün güneyine operasyon düzenleyeceklerini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığının Kamu Personeli Genel Tebliği yeniden düzenlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, kamu hizmet ve görevleri
PKK, Irak Kürdistan Bölgesi medyasında yer alan haberler ve KDP'nin engellemelerine karşın rest çekti: Güçlerimizi IŞİD'le savaştan çekebiliriz!