Amerikan gizli servislerinin internetteki casusluk faaliyetleri Almanya'yı harekete geçirdi. Alman yetkililer, "Schengen Routing" adıyla Avrupa sınırları dahilinde bir internet ağı oluşturulm
Japonya’daki Fukuşima Nükleer Santrali’nde yaklaşık 100 tonluk radyoaktif su sızıntısı olduğu belirlendi. Sızan suyun, okyanusa karışmadığı açıklandı.
“Öncü insan modeli” tasavvuru bozulan kişiler, büyükleri, önderleri, liderleri, hocaları, şeyhleri, üstadları, ağabeyleri için de imaj çalışması yapmakta bir beis görmemektedirler.
Hükümet Meclis’e MİT’i güçlendirecek yeni bir kanun teklifi sundu. Teklif ile MİT sadece istihbarat toplayan bir kurum olmaktan çıkarılarak doğrudan operasyon yapma yetkisine kavuşturuluy
Ukrayna Cumhurbaşkanı Yanukoviç 'ateşkes' ilan ederek protestocularla doğrudan görüşmelerin başladığını duyurdu. Ateşkesi doğrulayan muhalefet liderleri, Yanukoviç'ten meydana saldır�
Van'da bir buçuk yaşındaki Muharrem'in ölümüyle ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, iki görevliye disiplin cezası verildiğini, görev yerlerinin değiştirileceğini duyurdu.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook, mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı dört milyar doları nakit olmak üzere 19 milyar dolara satın alma konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.
İran, Rusya ile petrol anlaşması üzerine pazarlıklar yürütüldüğünü açıkladı. Tahran'a petrol ambargosu uygulayan Batılı ülkeler endişeli.
İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) Genel Başkanı Murat Özer, İstanbul'da, 2009 ve 2011 yıllarında dört Çeçen uyruklu kişinin öldürülmesiyle ilgili Bakırköy Beşinci Ağ
Yalnız yaşayanlar yüzde 14 daha fazla ölüm riski taşıyor. Araştırma Amerika’da yapıldı; ancak Türk toplumundaki gözlemler de bunu doğruluyor.
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Yüksek Askeri Konseyi, Genelkurmay Başkanı Selim İdris'i görevden alıp, yerine Tuğgeneral Abdulilah Beşir'i atadığını duyurdu.
Irak-Şam İslam Devleti Kerkük'te güvenlik güçlerine saldırdı. Çatışmalarda beş polis ve altı örgüt üyesi öldü.
Mısır'da askeri darbeye karşı düzenlenen gösterilerde tutuklanan Amerikan vatandaşı Muhammed Sultan altı aydır hapiste. Suçu rejime karşı gelmek, halkı şiddete teşvik etmek. Haksız ye
Bir süredir işsizlik protestolarına sahne olan Bosna Hersek’te, bir grup eylemci başkentteki Cumhurbaşkanlığı binası yakınındaki caddeyi trafiğe kapattı.
Libya’da göstericiler Başkent Trablus ve Bingazi'de geçici meclisin görev süresinin uzatılmasını protesto etti.