Gandi gibi eline bir asa almasını öneririm. Dağlık arazilerde iki tane yürüme sopası/batonu taşıyoruz. Ancak asfaltta bir tane yeterli. Hem düşme, ayak katlanması gibi anlarda dayanak olu
Avrupa polis teşkilatı Europol'un "AB Terörizm Durumu ve Trendi 2017 Raporu"na göre, bölücü terör örgütü PKK bazı AB ülkelerinde Türk kurumlarını, kültür merkezlerini ve mülkleri he
Fetullahçı Terör Örgütü "çatı davası"nın firari sanığı Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'e ait şirketleri para aklamak için "ulusal yöntem" geliştirdiği ortaya çıktı.
İngiltere'nin başkenti Londra'da, 24 katlı binadaki yangında ölenlerden kimliği belirlenen ilk kişinin Suriyeli sığınmacı Muhammed Alhajali olduğu açıklandı.
Dışişleri Bakanlığı Afrika Genel Müdürü Büyükelçi Demirer, kuraklıkla ilgili bir rapor yayımlamak istediklerini belirterek "BM nezdinde toplantı yapıp bunları dünyaya duyurmak istiyo
Japonya’da tartışmalara yol açan ve ‘bazı suçların planlanmasının suç sayıldığı’ terörle mücadele yasa tasarısı Senato’da onaylandı.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yürütülen davalarda ilk karar açıklandı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın alıkonulmasına ilişkin davada 18'i ağırlaşt
Erzurum'un Şenkaya ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi'nin bazı ülkeler tarafından terörist ilan edilmesine ilişkin, "Durup dururken İslam alimlerini terörist
Cumhurbaşkanı Erdoğan, jandarmaların terörle mücadele operasyonlarında gösterdikleri kahramanlıklara değindi.
İstanbul 28. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu Cumhuriyet Gazetesi İnternet Sitesi Yayın Yönetmeni Oğuz Güven hakkında hazırlanan 10,5 yıla kadar hapis istemli iddianameyi kabul ederek, Güven'i
Reuters haber ajansı, Katar ve Suudi Arabistan arasındaki krizin Suriye'de Beşar Esad'a karşı yürütülen silahlı muhalefet içinde büyük bir huzursuzluk yarattığını duyurdu.
Melbourne kent merkezindeki bazı cadde ve meydanlar, araçlı terör saldırılarının hedefi olabileceği gerekçesiyle beton bloklarla çevrildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "PKK'nın son terör saldırısı yabancı basın tarafından gözardı edildi. Çünkü yaşanan olay PKK ve örgütün Suriye kolu olan YPG hakkında anlatıl
Talim ve Terbiye Kurulu liselerde 2017- 2018 öğretim senesiyle beraber haftalık ders saatleri çizelgesinde değişiklik yapıldı.