HAMAS ile İsrail arasında esir pazarlıkları sürerken HAMAS liderleri de bayram mesajlarında Filistinli esirlerle ilgili önemli ifadelere yer verdi.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, vasıflı olan Suriyelilere vatandaşlık verileceğini açıkladı.
Larnaka'da bulunan Peygamberimizin halasının defnedildiği Hala Sultan Tekkesi Ramazan Bayramının bitmesinin ardından ziyaretçi akınına uğradı
AP haber ajansı, incelediği IŞİD belgelerinin, 2013 ve 2014 yılları arasında örgüt militanlarının Türkiye'den Suriye'ye geçişte ağırlıklı olarak Akçakale, Karkamış ve Öncüpınar
Kosova'nın Boşnakların yoğun olduğu Mitroviça şehrinde 200 Müslüman, savaştan 17 yıl sonra ilk kez topluca bayram namazını kıldı
Milyonlarca memur için performans değerlendirmesi sistemi geliyor. Memurun performansını artık vatandaş da ölçebilecek.
Suudi Arabistan 2'inci Veliahtı ve Savunma Bakanı, Kral Selman Bin Abdülaziz'in oğlu Prens Muhammed Bin Selman, Amerika ziyaretinden döndü.
Hürriyet gazetesinden Tolga Tanış, Irak'ta Peşmerge, Irak Ordusu ve PKK güçlerinin IŞİD'in başını çektiği Sünni bölgedeki savaşçılara karşı yürüttüğü saldırıları yerinde g�
ABD ile Gürcistan arasında Ukrayna'daki savaşın ardından ivme kazanan işbirliği, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin ziyaretiyle farklı bir evreye geçti.
Cuma ve Bayram namazlarının toplu kılındığı İran'da Sünni vatandaşlara ait bazı mescitlere bayram namazı izni verilmemesi üzerine İranlı 18 milletvekili konuyu Meclis'e taşıdı.
İstanbul Valiliği, özellikle kentin Karadeniz kıyılarında boğulma vakalarının yaşandığını belirterek İstanbulluların yasak ve kontrolsüz bölgelerde denize girmesi uyarısı yaptı.
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Türkiye ile mülteciler konusunda sıkıntı yaşamadıklarını söyledi
Obama, Afganistan'da 8 bin 400 asker tutmaya devam edeceklerini açıkladı.
İran dini lideri Hamaney, ABD, İngiltere ve İsrail'in, İstanbul, Bağdat ve Bangladeş'te düzenlenen terör saldırılarının arkasında olduğunu iddia etti
ABD'de başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin muhtemel adayı Donald Trump, Irak'ın Saddam döneminde daha istikrarlı bir ülke olduğunu belirtti.