TSK tarafından dün meydana gelen operasyonlarda, Çukurca'daki üs bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu anlaşılan 3 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
"Ergenekon" davasında, eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ ile eski komutanlar Çiçek, Iğsız ve Taşdeler'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dosya ile Danıştay saldırısı dosya
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Katar'a kargo gönderdiğimiz uçakların sayısı 105 oldu. Normal gıda maddelerini uçakla götürmek ekonomik değil. İlk gemimiz bugün Katar'a doğru yola çıkacak,
Irak başbakanı Haydar İbadi ile İran'nın dini lideri Ali Hamaney bir araya geldi. İkili Yaklaşan ''Bağımsız Kürdistan'' referandumuna karşı olduklarını dile getirdi.
İran medyası, Suudi Arabistan Kralı Selman'ın veliaht prens Nayif'i görevden alarak yerine oğlu Muhammed bin Selman'ı atamasını 'yumuşak darbe' olarak nitelendirdi.
Türkiye'den Gazze'ye 10 bin ton yardım malzemesi taşıyan "Şefkat" isimli gemi, İsrail'in Aşdod Limanı'na ulaştı.
Türkiye'nin en köklü yolcu taşıyan markalarından olan Ulusoy için mahkeme iflas kararı verdi.
Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk’ten Manisa'daki zehirlenme olayıyla ilgili korkunç bir iddia geldi.
Hava sıcaklıkları Ramazan Bayramı tatili süresince artarak yurt genelinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredecek
Suudi Arabistan'da Kral Selman'ın talimatı üzerine Ramazan Bayramı tatilinin 23 güne çıkarıldığı bildirildi.
İBB, Üsküdar'daki tarihi Şemsi Paşa Camisi'nin önünde yapılması planlanan yaya yolu çalışmasının durdurulduğunu açıkladı.
Yargıtay'ın bozma kararının ardından 274 sanıklı "Ergenekon" davasının yeniden görülmesine, İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Türkiye'nin tarihi ve kültürel eser kaçakçılığı konusunda dünyanın en mağdur ülkelerinden biri olduğunu söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PYD’nin kontrolündeki Afrin bölgesinin karşısındaki Kilis’te sınıra büyük yığınak yapıyor
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Katar’a karşı atılan adımların orantısız olduğunu ve bu yaptırımların krizin çözümüne katkı sağlamadığını belirtti.