HDP Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş, çatışmalar başladıktan sonra PKK'nın hükümetle müzakere masasına dönmek istediğini, hükümetin bunu kabul etmediği
Putin'i sevindiren karar çıktı. Buna göre ülkenin varlıklarının Yukos olayı yüzünden başka ülkeler tarafından dondurulmasının önüne geçildi.
ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Warren, IŞİD’in elebaşılarından el-Ceburi’nin ABD güçlerinin Irak’ta düzenlediği operasyonda öldürüldüğünü beli
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Alman komedyen Jan Böhmermann için 'Böyle bir mizah anlayışına ve soysuzluğa cevaz yoktur' dedi. .
Gazeteci David Hearst, Ortadoğu’yu en iyi takip eden isimlerden. Hearst’e göre, Mısır’da demokratik alternatifin yok edilmesi, IŞİD’in büyümesinde ya da yeniden büyümesinde etkili oldu.
Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde 84 yaşındaki Şerife Cesur'un adı, muayene için gittiği acil servisine çamurlu olduğu gerekçesiyle ayakkabılarını çıkararak girdiği hastaneye verildi
Iraklı Ümmü Hüseyin: Böbreğimi satmaya karar verdim. Artık ailemi geçindiremiyordum. Bedenimi satmaktan veya yardımlarla yaşamaktan daha iyiydi.
Fransa'nın önemli eğitim kurumlarından SciencesPo Paris Üniversitesinde başörtülülere destek amaçlı 'Başörtüsü Günü' etkinliği düzenlendi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği'nin (AB) Suriyeli mültecilere vadettiği 3 milyar avronun gelmesi konusunda sıkıntılar olduğunu belirtti.
Adana'da Türkye Petrolleri Anonim Ortaklığının yaptığı aramalar sonucunda doğalgaz bulunduğu iddia edildi.
Tahran milletvekili Ali Mutahhari, nükleer anlaşmayla ilgili hükümete karşı yapılan muhalefetin siyasi değil ekonomik nedenlerden kaynaklandığını belirtti.
Türkiye'ye girişine izin verilmeyen Alman Devlet Televizyonu ARD için çalışan Volker Schwenck'in PKK'ya destek veren mesajları ortaya çıktı.
Obama’nın Riyad ziyareti başlarken, Amerikalı diplomatların Ortadoğu trafiği de hız kazandı. Kerry Kahire'ye, Obama’nın enerji temsilcisi ise önce Kudüs, ardından Kerry ile birlikte Mıs
Kırıkkale Sulakyurt'taki devlet hastanesinin acil servisine ayakkabılarını çıkararak giren Şerife Cesur'un ismi, hastaneye verildi.
Avrupa Komisyonu'nun Türkiye-AB mülteci anlaşması raporu çıktı. Raporda, anlaşmanın işler hâle gelmesi için "olumlu bir gelişme" gösterildiği belirtildi. "Çaba ve kararlılık sürmeli