Suriye’nin kuzeyindeki demografik yapıyı değiştirmeye ve kantonları birleştirmeye çalışan terör örgütü PYD'nin asıl amacı, Haseke'nin Rimelen bölgesindeki petrolü Lazkiye'den Akdeniz
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, İran ile 80 milyon avroluk takas esasına göre bir sözleşme imzalandığını açıkladı.
İngiliz Daily Telegraph gazetesi, daha önce haberleştirdiği, Suriye yönetiminin IŞİD'den petrol satın aldığına dair iddiaların, ele geçirilen yeni belgelerle kanıtlandığını öne sür
TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'laiklik' ile ilgili sözlerine modası geçmiş ideoloji kalıntısı olan Komünist Parti'den de açıklama geldi.
Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleşen petrol üretimi görüşmelerinde İran petrol bakanı üretimin durdurulmasını isteyen Putin'in bu talebini reddetti.
IMF’nin raporuna göre Ortadoğu ülkeleri bu sene petrol fiyatlarının düşüşünden dolayı 500 milyar dolar zarar edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Türk asıllı Hollandalı gazeteci Umar adli kontrol şartıyla serbest kaldı
Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a verilmesine tepkiler devam ediyor. Mısır ordusu, bugün başlaması ve tüm hafta boyun
Eleman sıkıntısı çeken terör örgütü Suriye’de kontrolündeki bölgelerde “zorunlu askerlik” diyerek çocuk kaçırmaya başladı.
Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre; yurdun büyük bir bölümünde sağanak yağışların etkili olacağı belirtiliyor.
Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde düzenlenen hava saldırıları sivilleri hedef aldı. En az 12 sivil öldü, 22 kişi de yaralandı.
Konya'da polis IŞİD şüphelilerin kaldığı adreslere operasyon düzenledi. İntihar saldırısı hazırlığında olduğu öne sürülen 6 kişi yakalandı. Konya Valisi Erol, "Muhtemel bir eylem
Suriye’de Demokratik Birlik Partisi (PYD) kontrolündeki Haseke kentine bağlı Kamışlı ilçesinde şiddetlenen Esad güçleri ve PYD arasındaki çatışmalar sebebiyle şehirdeki tüm hastaneler
Şırnak'ta PKK'lılara yönelik devam eden operasyonda, örgüt üyelerince 112 Komuta Merkezi'ne yerleştirilen el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince kontrollü şekilde infilak ettirildi.
Kamışlı'da sözde özerklik ilan eden PYD, buradaki petrol rezervlerine de hakim olmak isteyince, bu plan Esad'ın işine gelmemiş.