İspanya'nın Katalonya Bölgesi'ndeki bağımsızlık yanlısı girişimlerde kriz giderek derinleşiyor. Bu kriz İspanya için belirsizlik konusu olmaya devam ediyor ancak krizin Avrupa ekonomisine
Ulus devletleri tarih sahnesine gireli çok olmadı ancak bu yüzyılın sonunu getiremeyeceklerine dair oldukça fazla kanıt bulunmakta.
ABD'nin desteklediği YPG/PKK güçlerinin sürdürdüğü Rakka operasyonunda gelinen son durum
Bundan sonra “katılım sigortacılığı” diyeceğimiz bu sigorta şeklinde sigortaya dahil kişiler bir fona para yatırıyorlar; bu fonu vekil bir tüzel kişilik (şirket veya kooperatif) yönet
Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Gazze'deki İdari Komite'nin feshedilmesi daha önce Hamas'tan talep ettiğimiz bir şeydi, yerine getirilmiş oldu. Şimdi, arzuladığımız ülke bütünlüğünü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, mayıs ayında Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği rezidansı önündeki olayların ardından tutuklu yargılaması devam eden Yıldırım ve Narin'i cezaevind
Irak Petrol Bakanlığı, Kerkük kentindeki petrol sahaları ile devlete ait kurumları ele geçirmeye kalkışmaması konusunda Irak Kürt Bölgesel Yönetimini (IKBY) uyardı.
Orgenerel Akar, Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Ganimi ile görüşmesinin ardından ele alınan konular Genelkurmay'ın internet sitesinde yayınlandı.
Kuzey Kore Dışişleri Bakanı, Trump'a yanıt verdi. Kuzey Koreli Bakan, 'İntihar misyonu olan kişi, Trump'tan başkası değildir' dedi.
Irak'ın başkenti Bağdat'ı ziyaret eden IKBY heyeti, referandumda ısrarcı olduklarını ve bundan sonra da Bağdat ile diyaloğa devam etmek istediğini belirtirken, Şii Ulusal Koalisyonu ile re
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile Rusya’nın öncü teknoloji devi Yandex'in kurucularından biri olan Arkady Volozh, basın önünde bir görüşme yaptı.
Boğaz'da hafta sonuna gezmeye gelen vatandaşlar çamur şoku yaşadı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan "Ulusal Çevre Etiket Sisteminin Kurulması Projesi" kapsamında, yıl sonunda, AB'de uygulanan "Eko-Etiket" sistemine geçilmesi planlanıyor.
Meclis'te CHP adına konuşma yapan Öztürk Yılmaz, 'Tezkereye destek veriyoruz' dedi.