Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop, AK Parti kurmayları ‘partili cumhurbaşkanlığı’ sistemi üzerinde çalışırken, ‘karşı imza’ modelinin geçerli olabileceğini söyledi
Kırşehir'de ıslah edilerek buğday tarlasına dönüştürülen şehir çöplüğünden, kuraklık ve zirai dona rağmen doğru tarım teknikleri sayesinde yüksek verim bekleniyor.
1967 yılında İsrail'in filistin'e ait yerleri işgal ettiği gün olan Nekse Günü'nün anma törenlinde konuşan eski Filistin Kudüs İşleri Bakanı Abdulkadir "İsrail, tüm çabalarına rağm
Terör örgütü PKK'nın mayınların önlenmesi için Sur, Silopi ve Cizre'deki yollara sökülmesi zor asfalt döküyor.
Suriye'de Türkiye'ye saldırı hazırlığında olan DAEŞ hedeflerini TSK karadan, koalisyon uçakları havadan vurdu. Operasyonda 7 terörist öldürüldü.
Türkiye'de yapımına başlanan insansız hava araçları (İHA), Yunan silahlı kuvvetlerine özel önlemler aldırttı.
Türkiye ve Arap ülkelerinin önemli bir kısmında ilk oruç bugün tutukurken Fas ve Umman ramazanın yarın başlayacağını ilan etti
Eski statükonun koruyucusu olan Alman Parlamentosu hiç de sürpriz olmayan bir şekilde ertelenmiş olan “sözde soykırım” kararını bu yıl onayladı. “Sen de mi Brütüs” dedirten bu karar
CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Muhalefetin yeniden şekillenmesine ihtiyaç var. Üslubumuzla, söylememizle, politikamızla, toplumun önüne koyacağımız hedeflerle,
Kazakistan’ın Aktöbe şehrinde bir askeri birim ile silah dükkanına yapılan saldırı sonucu 2’i asker, 4'ü saldırgan 6 kişi öldü, 9'u asker 10 kişi de yaralandı.
Alman Federal Meclisi'nin Ermeni Soykırımı yasa tasarısını kabul etmesinin ardından gözler Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilere çevrilmişti.Alman Marshall Fonu adlı düşünce kurul
Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra Filistin’i himayesi altına alan İngilizler, Filistin’den ayrılma kararı verdiklerinde etkileri günümüze kadar sürecek şartların mimarı oldular.
Dış politika dergisi Foreign Policy, bir süredir farklı ülkelerle sıkıntı yaşayan Türkiye'nin ‘Avrupa'daki son müttefikini' de kaybettiğini savundu.
İslam İşbirliği Teşkilatı'na (İİT) bağlı İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu (İKGF-Dİ), Alman Meclisi'nin Ermeni iddialarına ilişkin kararını kınadı.
İzmir Bornova'da bisikletle giderken 2 ses bombası atan zanlıyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.