CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği MİT raporuyla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. MİT'in Rıza Sarraf tarafından Kılıçdaroğlu'na açılan bir davada mahkemey
Rıza Sarraf soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan CHP'li eski milletvekili Aykan Erdemir'in mal varlığına el konuldu.
Dursun Çiçek, çocukluk döneminde başlayan kitap tutkusuyla evini binlerce kitabın yer aldığı kütüphaneye dönüştürdü.
Konya'da bir mahallenin arazisine dadanan definecilerin açtığı çukurlar tepki çekiyor.
FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davanın 9'uncu duruşmasında tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapıyor.
Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, son dönemde Türkiye algısının bozulduğunu belirtti ve 'durup dururken bu noktaya gelinmediğini' söyledi. Şimşek, "Bizim gerçekli�
Eski NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batılı müttefikleri hedef alan söylemlerinin ilişkilere zarar verdiğini ifade ederek, "Türkiye, ABD ile ilişkilerinin kötüle
İngiltere polisi ve MI5'ın Başbakan Theresa May'e yönelik suikast girişimini önlediği öne sürüldü. Konuyla ilgili 2 kişinin bugün hakim karşısına çıkarılacağı belirtildi.
Yeni Şafak ve TVNet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan edip, ABD Büyükelçiliğini buraya taşıma planını "Kıyamet savaşı" hazırlığı
Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, İstanbul'a gitmek üzere geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı.
Kendisine yöneltilen 7 suçlamayı da kabul ederek tanıklık yapmayı kabul eden iş adamı Sarraf'ın savcılıkla yaptığı işbirliği anlaşmasının detayları ortaya çıktı.
Maliye Bakanlığı, vergiler dolayısıyla yılın son aylarında asgari ücretin 1404 lira altına düşmesinin telafisiyle ilgili bir tebliğ yayınladı.
Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nde kabul edilen önergeyle Myanmar'da Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı "sistematik" ve "apaçık" insan hakları ihlal ve istismarları güçl
Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evlerine düzenlenen operasyonda, 47 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Fethullah Gülen'in yeğeni Salman Gülen'in de olduğu öğrenildi.
ABD ve İsrail’in Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmeye yönelik hamlelerine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir.