ABD'de iki ayrı düşünce kuruluşundan iki akademisyen, Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin bulunduğu sokağın isminin, "Cemal Kaşıkçı Yolu" olarak değiştirilmesi için i
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak’a, Washington’un yaptırımlarına tabi tutulan İran'dan doğal gaz ithalatına devam etmesi için 45 günlük muafiyet tanındığını duyurdu.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Türk savaş uçaklarının Yunan ulusal hava sahasına girmek için izin talebinde bulunmasının yeni bir uygulama olmadığını belirtti.
Polonya'nın kamu enerji şirketi PGNİG ile ABD firması Cheniere Enerji arasında, Polonya'ya ABD'den sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ihraç etmeye yönelik 24 yıllık sözleşme imzalandı.
Irak'ta Başbakan Abdulmehdi'nin mecliste güvenoyu alarak göreve başlayan 14 bakanından 5'inin internet üzerinden adaylık başvurusu yapan kişiler olduğu açıklandı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin PKK'lı sözde üst düzey teröristlerin başına ödül koymasıyla ilgili açıklamada bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 'AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kam
Elektrikte, binlerce aboneye, 100 TL’ye kadar kesinti tazminatı ödemesinin ardından “bağlantı bedeli” iadesi yapılacak. Hesaplanan tutar, ya nakit olarak aktarılacak ya da abonenin elektr
31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, partiler aday belirleme çalışmalarına hız verdi. MHP, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.
CHP'li Öztürk Yılmaz, parti disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından tek cümlelik açıklama yaptı.
İsrail ve ABD’nin, Arap Körfezi ülkeleri ile İsrail’i birbirine bağlayacak demiryolu üzerinde çalıştıkları ortaya çıktı.
EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Gemici köyünde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmak isteyen 4 PKK şüphelisi, jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.
Çin Devlet Başkan Yardımcısı Wang Qishan müzakerelere ve ABD ile çalışmaya hazır olduklarını, ticaret savaşının kazananı olmayacağını söyledi.
Muhammed Bin Selman nükleer reaktör projesinin ilk adımını attı. Veliaht Prens Muhammed Bin Selman yenilenebilir enerji, atom enerjisi, genetik ilaç, uçak endüstrisi ve temiz su gibi konulard