İzmir'deki saldırıyla ilgili açıklama yapan Veysi Kaynak, yapılan hazırlıklara bakıldığında büyük bir kıyım planladıklarının anlaşıldığını söyledi.
İzmir'de adliye önünde gerçekleşen alçak saldırıyı BBC, CNN, Al Jazeera gibi en büyük medya organları son dakika gelişmesi olarak duyurdu.
IKBY parlamentosundan Ezidi milletvekili Şamo 'Şengal (Sincar), DEAŞ teröristlerinden geri alındı ancak PKK'nın varlığından dolayı ilçemiz güvenlik ve istikrar konusunda çok kötü bir s
Lice ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda, 5 astsubay ve uzman jandarma rütbeleri takılı askeri kamuflaj elbisesi, çok sayıda silah ve mühimmat ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanı
İzmir Adliyesi’nin Bayraklı tarafındaki C girişinin hemen önünde bombalı araç patlatan teröristlerin cephanesi ortaya çıktı.
Başbakan Yardımcısı Şimşek, İzmir Adliyesi yakınlarındaki terör saldırısına ilişkin "İnşallah başarısız bir terör girişimidir" değerlendirmesinde bulundu.
FETÖ'ye finansman sağladığı ve örgüt adına himmet topladığı öne sürülen 380 iş adamı hakkında çıkarılan gözaltı kararı doğrultusunda, İstanbul merkezli 35 ilde operasyon başl
Saldırının ardından bomba yüklü bir aracın daha imha edildiğini söyleyen İzmir Valisi Erol Ayyıldız, "Elde olan veriler PKK'yı gösteriyor" dedi.
İzmir'de adliye yakınında ele geçirilen 2. bombalı araç imha edildi.
İzmir'de bombalı araç saldırısında 1 polis memuruyla 1 mübaşir'in şehit olduğu bildirildi. 7 kişininde yaralandığı bildirildi
Mardin'in Nusaybin İlçesinde yürütülen soruşturma nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan, bölücü terör örgütü PKK üyesi C.T., İzmir'de yakalandı.
İzmir'deki patlamanın ardından 2 terörist ölü ele geçirildi, bir teröristi ise yakalama çalışmaları sürüyor.
FETÖ'nün Milli Eğitim Bakanlığı sorumlusunun Sait K. olduğu belirlendi. Ayrıca Tokat'ta 12 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
Reina'da katliam yapan saldırganla ilişkili oldukları iddiasıyla dün İzmir'de gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 ailenin DAEŞ bağlantısı ortaya çıktı.
Erzurum'da FETÖ'cü iki darbeci komutana müebbet hapis cezası verildi. Böylelikle FETÖ'ye ilk mahkumiyet cezası da verilmiş oldu.