Lübnan Başbakanı Hariri, "Hizbullah'ın silahlarına yönelik çözüm içeride (Lübnan) değil, bölgesel olmalı. Bu nedenle biz, bu konuyla ilgili hiçbir şey yapamayız." dedi.
Yurt genelinde son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 3 ton 41 kilogram esrar, 2 ton 439 kilogram eroin ele geçirildi.
Dünyanın merakla beklediği maçta Suriyeli boksör Mahmut Ömer, Rus boksör Alexander Ustinov'u yenerek ilk defa dünya şampiyonu oldu.
İsveç'te göçmen karşıtı politikalarıyla bilinen Demokratlar Partisi (SD) Milletvekili Martin Strid, Müslümanlar için 'yüzde 100 insan' değil dedi.
Mücevher İhracatçılar Birliği (JTR) Başkanı Ayhan Güner, 'Irak'ta işlenmek üzere bekleyen tonlarca altın bulunuyor. Sistemi 15 gün içinde çözersek buraya işlenmek üzere tonlarca altı
Mısır'da düzenlenen terör saldırısı sebebiyle Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi.
Türkiye, İran ve Katar arasında ekonomik iş birliği ile ticaretin güçlendirilmesi amacıyla uluslararası ulaşım ve transit trafiğin kolaylaştırılması hakkında mutabakat imzalandı.
Amerikan Washington Post gazetesi, Washington yönetiminin YPG’ye silah sevkiyatını bitirerek Türkiye’nin bu konudaki rahatsızlığını sonlandırmayı hedeflediğini yazdı. Gazeteye göre bun
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, pet shoplarda hayvan satışının yasaklanması gerektiğini, konuyla ilgili bakanlıklarla görüşeceğini belirtti.
SETA Avrupa Araştırmaları Direktörü Bayraklı, "Türkiye ile Almanya arasındaki temel sorunun nedenini iki ülkede yaşanan dönüşüme bağlıyorum" yorumunda bulundu
Riyad'da gerçekleşen Terörizmle Mücadele İslam Askeri Koalisyonu Savunma Bakanları Toplantısı başladı. Toplantıdaki açılış sunumu tepkilere yol açtı.
Zeytin Hasat Şenliği'ne katılan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, 7'den 77'ye herkese bol bol zeytinyağı içmeleri tavsiyesinde bulundu
Hamas ile Fetih arasındaki Uzlaşı görüşmelerinin tamamlanması için ilk adım olarak Filistin Hükümetine Gazze'de tam yetki verilmesi gerektiği belirtildi.
Pakistan'da Hz.Muhammed'i son peygamber olarak görmeyen Kadıyaniler'in seçime girmesi için yapılan düzenlemeyi protesto eden "Lebbey Ya Resullullah" hareketi üyelerinin oluşturduğu gösterici
Cumhurbaşkanlığı'nın himayelerinde YTB tarafından düzenlenen "Türkiye Yeniden: Mezun Buluşması" kapsamında İstanbul'a gelen 89 yaşındaki Lübnanlı Ali Çelebi, üniversite döneminde ta