Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, kendisine yönelik saldırıyla ilgili "Bunların bana yaptığı saldırının hiçbir önemli yok. Çeteleşmenin önüne geçmek için tab
Moskova yönetimi, Suriye’nin yeniden imarı için Rusya Müslümanlarına yüzünü döndü, bunun için Müslüman özerk yönetimlerdeki liderleri kullanıyor. Bağış yapmak istemeyen Müslüman
Nüfus Hizmetleri Kanunu’nda değişiklik yapan kanun tasarısı ile büyük bir devrime imza atılarak din görevlilerine evlendirme yetkisi veriliyor.
Partizan tutumları nedeniyle Kanal D'deki işine son verilen İrfan Değirmenci, adeta siyasetten dilinin yandığını ifade ederek, pişmanlığını dile getirdi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülerin nikah kıymasına yönelik kanun tasarısına eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Konya’da evinin bahçesinde 300 kök Hint keneviri yetiştirirken polis ekiplerince yakalanan kadın, bitkilerin esrar maddesi olduğunu bilmediğini iddia etti.
Mardin'in merkez Artuklu İlçesi'ne bağlı Hüyüklü Köyü'nde yaşayan Vedat Özdaş, BİMER'e başvurarak, köylerine yakın Katı Atık Tesisi'nin yeterli kontrol ve ilaçlama yapılmadığı i
Almanya’nın Konstanz kentindeki bir gece kulübünde etrafa ateş açan saldırgan bir kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı.
Son genel seçimlerden sonra farklı bir siyasi atmosfere giren Pakistan yolsuzluk iddialarıyla Başbakanı görevden uzaklaştırırken, Navaz Şerif’in mecliste hala çoğunluğu elinde tutan ikti
Libya'nın doğusundaki Tobruk merkezli Temsilciler Meclisi'ne (TM) ait bir savaş uçağının, Derne Mücahitleri Şura Konseyi tarafından hedef alınarak düşürüldüğü bildirildi.
Üstün zekası ile görenleri şaşırtan bu çocuk 6 aylıkken konuşmaya, 17 aylıkken kitap okumaya başladı.
HDP Diyarbakır’da oturma eylemi başlattı. Eyleme HDP’li Osman Baydemir ile birkaç milletvekili dışında hiçbir Diyarbakırlı vatandaş katılmadı.
Venezuella'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, FETÖ'ye çok güçlü sözlerle tepki gösterdi... Türkiye'ye karşı girişilen darbe girişiminin ardından Avrupa'nın emperyalis
Türkiye Kudüs için ayağa kalktı. Birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği 'Büyük Kudüs Mitingi' için geri sayım başladı.
Prof. Kadioğlu, Twitter'dan İstanbul için çok önemli bir uyarı yaptı. Kadıoğlu, 30 Temmuz'dan sonra İstanbul'un yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceğini açıkladı.