ABD'nin Minneapolis kentinde bir okulda meydana gelen patlamanın ardından okulun bir bölümünün çöktüğü, 5 kişinin yaralandığı, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
Almanya’nın Türkiye politikasını değerlendiren Prof. Dr. Faruk Şen, "Almanya, Türk hükümetine kızıp Türk halkını, Türk sanayicileri ve turizmcileri cezalandırıyor' dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, zırhlı personel taşıyıcıların sahne aldığı tatbikata 250 askerle katılıyor. Türkiye, tatbikat nedeniyle askeri üsse hafif silahlar da gönderdi
Türkiye'yi yaptırımla tehdit eden Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, ilişkilerden ötürü kalbinin kanadığını söyledi.
Kosova'nın Priştine kentinde Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından restore edilen camiye islamofobik saldırı gerçekleşti.
YAŞ toplantısında 3 kuvvet komutanı değişirken, eski askeri savcı Ahmet Zeki Üçok, Deniz Kuvvetleri'ndeki atama kararına dikkat çekti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in emekliye ayrılmasının ardından kızı Müberra Görmez Emin'in Twitter'dan yayınladığı 'şahidiz' notu duygulandırdı.
Rusya'nın Tahran Büyükelçisi, Hamas'ı Filistin halkının iki büyük temsilcisinden biri olarak gördüklerini söyledi.
Siirt merkezli 7 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 39 kişi gözaltına alındı.
Akıncı Üssü davasında getirilen darbeci askerlerin cezaevindeki yeni imajları dikkat çekti.
Endonezya Dışişleri Bakanı Marsudi, İsrail’in ihlallerine devam etmesine izin verilmemesini isteyerek, "Tüm uluslararası kamuoyunun ve Birleşmiş Milletler’in İsrail'in sergilediği tutuma
Bir süre önce yapay zeka üzerine çalışmalar yapmaya başlayan Facebook mühendisleri, programların kendi dilini geliştirmesi sebebiyle yapay zeka çalışmalarını aniden durdurdu.
Avrasya Vakfı Başkanı Fatma Aktaş, Azerbaycan-Ermenistan savaşı sırasında Ermeniler tarafından esir alınan 2700 Karabağlı Azeri Türkü kadının kurtarılması için harekete geçildi.
Geçtiğimiz günlerde Atatürk heykeline elindeki tahra ile saldıran ve gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından tutuklanan Mehmet Malbora, ifadesinde, uyuşturucu kullananları ikna etmek
Adana'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanığa 7 yıl 6 ay hap