Beyaz Saray ve Ulusal Güvenlik Konseyi üyeleri, Obama'yı Suriye'den çıkarmak ve Esed rejiminin devam etmesi çabası içindeler.
Diyarbakır'da roketle vurulan kepçenin içindeki polis memurunun yakıldığı görüntüler basına sızdı
Diyarbakırlı imam Hâfız Ali Mülâyim bayram namazı için Diyarbakır'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tespih hediye etmesi ve kulağına fısıldamasıyla gündeme geldi. Türkiye'nin en e
Yemen'in Taiz kentinde Husilere karşı savaşan Halk Direnişi Güçleri'ne (HDG) bağlı birlikler, kadın savaşçıları için mezuniyet töreni düzenledi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, "Türkiye-Rusya ilişkilerinin, özellikle ekonomik işbirliğinde bazı zorluklar yaşanması ve kötüleşmesi için herhangi bir neden görmüyo
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba, içinde bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu yaralandı.
Ukrayna'nın doğusunda orduya karşı savaşan Rusya yanlılarının İŞİD'e karşı savaşmak için Suriye'ye gitmek istediklerini belirtti.
Rusya'nın Suriye'deki hedefleri vurmak için Hazar Denizi'ndeki bir savaş gemisinden gönderdiği füzelerden dördünün İran'a düştüğü bildirildi.
Sisi'nin ülkenin Vakıflar Bakanı ile imamların dini konulardaki yanlış söylem ve düşüncelerinin düzeltilmesi için görüştüğü belirtildi
İstanbul'da Dereyolu Köprüsü'ne 20 metre mesafede el yapımı patlayıcı tesbit edildi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün önünde ise bir suikastçı yakalandı
IŞİD, kaçırdığı Türk askeri Serter Taş'ın serbest bırakılması için kendisiyle görüşen MİT heyetine isteklerini sundu.
İstanbul Valiliği'nde parti temsilcileriyle yapılan toplantıda, bayrak ve afiş asılması ile sesli duyuru konularında oy birliğiyle mutabakata varıldı.
CERN, Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nın (LHC) ardından daha küçük ve ekonomik olan mini-hızlandırıcıyı deneyecek. Deneysel makine parçacıkların yüksek enerji dalgalarında 'sörf
Darbe yönetiminin baskıcı politikaları nedeniyle Mısır'dan ayrılmak zorunda kalan muhalifler, aralarındaki görüş ayrılıklarını aşarak ortak bir cephe kurmaya çalışıyor.
Japon elektronik üretim şirketi Toshiba'nın İş Geliştirme Yöneticisi Toyoaki Fujita, Türkiye'nin nükleer santral projesinde yer almak istediklerini açıkladı.