Dışişleri Bakanlığı, İsrail askerlerinin Harem-i Şerif'e girerek içerideki Müslüman gruplarla çatışması ve Müslümanların girişlerini güç kullanarak engellemesini şiddetle kınad�
İran Dışişleri BNakanı Zarif, "Herkes, Brezilya ve Türkiye'nin ülkemizin nükleer faaliyetleriyle ilgili yaşadığı krizi aşma konusundaki yüksek çabalarını hatırlamalıdır" dedi
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Özgürlük ve Dayanışma Partisi ile Emek Partisinin seçimlere katılmama talebi karara bağlandı.
Macar kameramanın taktığı çelmeyle ilgili ilk kez konuştu.
IŞİD’in Suriye ve Türkiye sınırlarındaki faaliyetleri ile bölgedeki muhalif gruplar hakkında topladıkları bilgileri para karşılığında istihbarat servislerine satan Suriyeli Menedi Alsa
Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Dağlıca'yı, PKK'nın Suriye'de öğrendiği yöntemleri ve hava operasyonlarını anlattı.
Ağrı Dağı'nda Özel kuvvetlerin yaptığı operasyonla 3 terörist etkisiz hale getirilirken çok sayıda mühimmata el konuldu.
Son zamanlarda çok karşılaştığımız bir durum var; Aşktan ve evlilikten yüksek beklentiler. Özellikle İslami kesim diye tabir ettiğimiz toplumlarda bu bir tık daha öne geçiyor.
Mescid-i Haram'daki vinç kazasında yaralanan Bolat, 'Üstümüze bloklar halinde beton parçaları yağıyordu, 7-8 metre kaçabildim'' dedi.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin bir evine damına bıraktığı poşetteki bombalarla oynayan ve meydana gelen patlamada yaralanan 2 çocuktan biri h
Hint Okyanusu, Aden Körfezi, Arap Denizi ve Somali açıklarında deniz haydutluğu ile mücadelede sancak gemisi olan TCG Gemlik firkateyni Cibuti Limanı'na demirledi.
Taliban, ABD'ye düzenlenen 11 Eylül saldırıları hakkında bir bildiri yayımladı...
PKK Liderlerinden Muzaffer Ayata, Türkiye'nin batısında hayati tehlikesi olan Kürtler'in Doğu'ya geri dönmesini istedi. Örgütün Avrupa'daki yayınlarından Yeni Özgür Politika'ya yazdığı
Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşlar gitmese bile muayeneye ücret ödüyor.
Mekke'de meydana gelen kaza olayından sonra Suudi Arabistan yetkilileri Hac ziyaretlerinin aksamadan devam edeceğini açıkladı