Litvanya'dan İngiltere'nin başkenti Londra'ya seyahat eden bir yolcu uçağına yapılan bomba ihbarı büyük bir panik yarattı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddialarının ardından, yerine konuşulan ismin Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki olduğu öne sürüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ile bir araya geldi.
FETÖ davalarının neden hızlı ilerleyemediği, birçoğunun hala iddianamesinin hazınlanamamış olması "savsaklanıyor mu?" sorusunu gündeme getiriyordu. Sabah Yazarı Dilek Güngör FETÖ dav
İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetimi parlamentosu, 9 Ekim'de tek taraflı bağımsızlık ilan etmeye hazırlanıyor.
Bağımsız bir Kürt devleti için referandumu açıkça destekleyen tek ülke İsrail devletinden başkası değil
Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlarını Azerbaycan'ın işgal altında bulunan bölgelerine seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
Zamanın oğulları daha az uyur, daha az yer, daha az konuşur ve kalan vakitleri hayır hasenat işleri ile geçirmeye gayret gösterirler. Vakit hırsızlarını yaşamlarından uzaklaştırır ve
TSK, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik dün düzenlenen hava harekatında silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha etti.
Türkiye ve İran, Irak’ın toprak bütünlüğünün korunması için çare ararken.. Türkiye, 1926- Ankara Anlaşması’ndaki sınırlarının değiştirilmesine seyirci kalmayacağını vurgula
Erdoğan'ın 41 ay sonra başkanlık edeceği AK Parti kampına davet edilen isimlerden Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik olumlu yanıt verdi, Abdullah Gül ise kampa katılmayacağını açıkladı.
Kuveyt Petrol, Elektrik ve Su Bakanı Merzuk," Alacağımız tazminatın bir kısmına karşılık Irak'tan doğalgaz satın almayı onayladık." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, dün Bayreyn'in başkenti Manama'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
Fransa'nın Mulhouse kentinde önceki gece meydana gelen yangınla ilgili gözaltına alınan 28 yaşındaki gencin, sorgu sırasında suçunu itiraf ettiği açıklandı.
AK Parti, İstanbul'un 'Eyüp' ilçesinin adının 'Eyüpsultan' olarak değiştirilmesi için TBMM'ye teklif sundu