Van'da örgüt propagandası yapanlarla silahlı terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.
Sisi rejimi ideolojik olarak hem zihinlerde hem de onu destekleyenlerin gözleri önünde hızla çöküyor. Şimdi herkesin merak ettiği Sisi sonrası bölgesel ve uluslararası denklemin ışığı
Rusya'nın, Halep kent merkezinde muhaliflerin denetimindeki bölgenin boşaltılması için verdiği süreyi uzatmasına rağmen, Halepliler yerlerini terk etmiyor.
Meclis’te kurulan darbe komisyonu faaliyetlerine başladı, bir hafta geride kaldı. Hafta içinde dinlenenlerden üç kişinin söyledikleri dikkat çekti. Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök,
İstanbul'un 351 yıldır siluetine ve görselliğine katkıda bulunan Eminönü'ndeki Yeni Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore ettirilmeye başlandı.
10 ilde başka bankalardan kredi çekerek Bank Asya'ya para yatırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 45 öğretmen bu sabah adliyeye sevk edildi.
Eylemin son olarak 13 PKK'lının öldürüldüğü çatışma ve operasyonların durdurulmasına yönelik çağrı üzerine gerçekleştirildiği iddia edildi.
Başbakan Yıldırım, "Irak'ın her şeyden önce orada barınan ve Türkiye'nin başını ağrıtan bu terör örgütlerini zapturapt altına alması lazım." dedi
Wall Street Journal gazetesi ABD’nin Musul’dan sonra Rakka operasyonu için güç oluşturduğunu yazdı. Habere göre ABD, Türkiye’nin kırmızı çizgisi olan YPG’siz Rakka operasyonuna ağırl
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk Hava Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde düzenledikleri operasyonlar nedeniyle endişeli olduklarını belirtti.
HSYK Başkanvekili Yılmaz, “Disiplin açısından itirafta bulunan hâkim, savcılar olursa ihraç yoluna gitmeyeceğiz. Onlara gereken her türlü ayrıcalığı tanımayı düşünüyoruz” dedi.
Amerikalı diplomat ve ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Franklin Jeffrey, Musul'da yaşanan DEAŞ krizinin, büyük tezgahların olduğu bir tehdide dönüştüğünü yazdı.
IŞİD üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından Kerkük'te güvenlik güçleri ile IŞİD'liler arasında çatışma çıktı. Örgüt, kent merkezinde farkl
'Musul barajına hükmederseniz Irak'ın güneyine de hükmetmiş olursunuz. Bağdat dahil!'
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Arifiye ilçesinde "radyoaktif madde" bulunduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı.