Suriye’de rejime karşı mücadele eden gruplardan Ceyş’ül Sünne Komutanı El-Humsi, İdlib’in çevresini temizledikten sonra Hama'ya yürüyeceklerini söyledi.
Mısır'da seçimle göreve gelen ilk cumhurbaşkanı Mursi ile 121 kişi hakkındaki idam kararıyla ilgili yerel mahkemenin nihai kararını yarın açıklaması bekleniyor.
Irak’ta Felluce kentinin kuzeyinde güvenlik güçlerini hedef alan intihar saldırısında 42 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Saldırı, orduya ait bir silah deposuna, askeri araçla düze
Eyüp Alibeyköy'de metro hattı inşaatı çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Çevredeki binalar tahliye ediliyor
Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Mersin merkezli başlatılan operasyon kapsamında 19 ilde 30'a yakın şüpheli gözaltına alındı.
Ford Otosan Fabrikası'nda başlayan işçi eylemleri 8'inci gününde de devam ediyor
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Amerika Birleşik Devletleri'nin, İsrail'in "en büyük dostu" olduğunu söyledi.
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreterliği, hâkim ve savcıların başörtülü olarak görev yapabileceklerini bildirdi.
Davutoğlu, Habertürk'te katıldığı canlı yayında MİT TIR'larından Bank Asya'nın TMSF'ye devredilmesine kadar gündeme ilişkin bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
İran’ın Kum şehrinde toplanan kalabalık, “nükleer müzakerelerin ABD yönetimi tarafından yapılan tehdit içerikli açıklamaların gölgesinde devam etmesini” protesto etti
Nijerya’da Cumhurbaşkanı seçilen Muhammadu Buhari’nin görevi devralmasının ardından dün düzenlenen iki ayrı saldırıda en az 29 kişi hayatını kaybetti.
Anadolu Gençlik Derneği, Ayasofya'nın camiye çevrilmesi için "Seccadeni al da gel" sloganıyla "Ayasofya Camii'nde Fetih Namazı" etkinliği düzenledi
Başbakan Davutoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin MİT TIR'larına ilişkin görüntülerin yayınlanmasının ardından yaptığı eleştiriye "Ona bir devlet dersi vereyim, devlet sırrını ifşa edenl
Mısır Cuntasının kanlı darbesinden sonra tutuklanan ve haksız bir şekilde cezaevinde tutulan aktivist Muhammed Soltan serbest bırakıldı.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bank Asya'nın TMSF'ye devredilmesine ilişkin, ''Siyasi bir şey olsa 1,5 sene niye beklensin'' dedi.