Suriye’deki savaştan kaçarak Lübnan’a sığınan mülteciler, mülteci olmanın yanında yeni bir sıkıntı ile karşı karşıya. Suriyeli mülteciler, vefat eden yakınlarını defnedecek meza
Suriye ordusuna ait helikopterlerin Halep'te muhaliflerin denetimindeki semtlere varil bombasıyla düzenlediği saldırılarda 15 kişi öldü, onlarca sivil yaralandı.
Bilim insanları, cilt kanseri için tümörlü hücreleri yok eden ancak sağlam hücrelerede zarar vermeyen bir ilaç keşfetti
Muhalifler, iki gün önce kaybettikleri İsapınar ve Karamanlı köylerini geri aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ülkemizde Kur'an eğitimi, öğretimi kimi dönemlerde getirilen tüm yasaklara, gizli-açık tüm engellemelere rağmen milletimizin sahip çıkmasıyla kesintisiz sürdü
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Teröre ilişen belediye başkanı görevden alınır. Bu kanun maddesi hazır, geliyor zaten." sözleri ile Ankara kulislerini hareketlendirdi
Bangkok, dördüncü büyük hızlı ulaşım projesi kapsamında alacağı 22 adet 4 vagonlu metro aracı Bozankaya tarafından Ankara'da üretilecek.
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar nedeniyle uzun süre eğitim-öğretime ara verilen Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde öğrenciler, bir hafta sonra karne heyecanı yaşayacak.
Grup Yorum tarafından düzenlenen konsere, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla'nın anne ve babası telefonla bağlandı. Baba, oğluyla ilgili oldukça ilginç ifadeler kullandı.
Prof. Dr. Topbaş, orucun ardından, birden bire soğuk ve buzlu su tüketiminin bazı rahatsızlıklara yol açabileceğini belirtti.
Erdoğan Toprak, Kürt siyasetinde iktidar destekli bir siyasi yapılanma hazırlığı gözlendiğini belirtti.
'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, TRT’de “Namaz kılmayan hayvandır” tartışmasına girdi.
Ramazan ayının gelmesiyle beraber gastrit,ülser,reflü gibi sindirim sistemi hastalıkları olanlarında şikayetleri artmaya başladı.
Avrupa Parlamentosu’nun Hollandalı üyelerinden Kati Piri tarafından hazırlanan ve son dönemlerin en olumsuz belgelerinden biri olan Türkiye raporu herhangi bir işleme konulmaksızın iade edil
Türkiye'de ağır kan kaybeden ve bölge halkının sırt çevirdiği PKK, eleman bulamayınca PYD’den militan transfer etmeye başladı.