Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
UNICEF, Dünya İnsani Zirvesi'nden önce yayınladığı raporda, kriz bölgelerinde yaşayan okul çağındaki 75 milyon çocuğun acil eğitim desteğine ihtiyaç duyduğunu açıkladı.
İran, 'ABD’nin İran'a yönelik tacizi' sürdürmesi halinde Hürmüz Boğazı’nı kapatabileceğini bildirdi.
AB Komisyonu, kota sitemine göre paylarına düşen sığınmacıları kabul etmeyen ülkelere sığınmacı başına 250 bin avro para cezası verilmesini önerdi
Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığının iddia edildiği toplantıda, bazı gazetecilerin Kerry'ye soru sorması engellendi.
Dubai Emirliği, ABD'li bilim adamlarıyla ortaklaşa yürüttüğü projede, daha fazla yağmur elde etmek için suni dağ inşa edecek. Dağın nereye inşa edileceği konusu henüz belirlenmedi.
Aydın'da tıkanan bir rögardan kan fışkırması paniğe neden oldu. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kanın bir mezbahadan geldiği tespit etti.
Rus bakan Lavrov, Esed'la 'terörle mücadele' konusunda işbirliği yaptıkalrını ancak müttefik olmadıklarını söyledi
BM'nin Suriye'ye insani yardım ulaştırmaktan sorumlu yetkilisi Jan Egeland, Rusya'nın 'Türkiye-Suriye sınırı kapatılsın' çağrısına "Hayır, biz tüm sınırların açılmasından yanayı
İslam'ın 5 şartından biri olan Zekatın toplumsal faydaları nelerdir? İşte cevabı
HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, Dersim olaylarının yıl dönümü dolayısıyla gittiği Seyit Rıza Meydanı'nda heykelin önünde mum yaktı.
Irak’ta Şii lider Ayetullah Sistani, İran’ın dini lideri Hamaney’den Kasım Süleymani’ye dair bir istekte bulundu.
2005-2007 yılları arasında Irak büyükelçisi olan Zalmay Halilzad, ABD’nin Irak meselesini çözmek için İran’a ihtiyacı olduğunu söyledi.
"2030 yılına kadar dünyada açlığın tamamen ortadan kaldırılması hedeflendi” açıklaması yapan Gıda ve Tarım Bakanı Çelik, "günümüzde bir yanda 500 milyon insan obez iken, 800 milyo
AB Komisyonu'nun vize muafiyeti için tavsiye kararının ardından Bakan Çavuşoğlu, 1 Haziran'dan itibaren yeni pasaportların verilmesine başlanacağını açıkladı. Buna göre pasaportların�