Sözcü Gazetesi’nin FETÖ/PDY ile iltisaklı şirketlerle mali ilişkisi ortaya çıktı. Sözcü’nün FETÖ kurmaylarından Alaaddin Kaya’nın ve oğullarının şirketinin yanı sıra Nazlı Il�
Adana'da merkez Yüreğir ilçesinde, bir depoya düzenlenen operasyonda kesime hazır 3'ü yavru 16 at bulundu. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan Batı Şeria’nın Nablus kentinin güneyinde yeni bir Yahudi işgal birimi inşa edilmesi onaylandı
UMH'ye bağlı Trablus Devrimcileri Tugayı, Kaddafi rejiminin sembol isimlerinin de tutuklu olduğu Hadba Hapishanesi'nin kontrolünü ele geçirdi.
Mısır yönetiminin, aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) yöneticilerinin de olduğu 98 kişiyi 3 yıllığına 'terör listesine' aldığı bildirildi.
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'ye atfedilen 'ABD'ye karşı ve İran'ı destekleyici' açıklamanın, Katar'ın, resmi haber ajansının sitesine siber saldırı düzenleyenler tarafından
Şırnak'ta 15 gün önce PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit ol
Mısır'da bir ramazan klasiği olarak bilinen "teravih namazlarının tamamının hoparlörlerle cami dışına verilmesi" şeklindeki uygulama bu yıl yasaklandı.
Amacından saptığı gerekçesiyle geçen yıl kaldırılan TEDES, yenilenerek İstanbul ve Konya'da gelecek hafta yeniden faaliyete geçecek.
15 Temmuz darbe girişimi gecesi Sivas'ta sela okuyan imamı engellemeye çalışan sanıklara 12,5 yıl hapis cezası verildi.
ABD Başkanı Donald Trump, G7 Zirvesi sebebiyle bulunduğu İtalya'daki bir konuşmasında, 'İran'ın hiçbir koşulda nükleer silah elde etmemesi gerektiğini' söyledi.
Tahliye olduğu günden bu yana gündemden düşmeyen Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'ya hakkındaki haberler ilk kez soruldu.
Birinci Dünya Savaşı'nda Kafkas Cephesi'nde şarapnel parçasıyla kolu dirsekten kopan ve Ruslara esir düşen Sivaslı Mehmet Çavuş'a esir kampında takılan asırlık protez, vefatının ardı
Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütü IŞİD’den kurtarılan bölgelerde yeniden yapılanma çalışmaları sürüyor. ÖSO çatısı altındaki grupların ayrı ayrı oluşturduğu hapishan
Terör örgütü DEAŞ'ın Irak'ın Salahaddin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinin Hıleva köyüne düzenlediği saldırıda biri komutan 5 Peşmergenin yaralandığı, teröristlerin geri püskürt�