Bartın’ın Gözpınar Köyü’nde kendilerine ait tarlada Hasan Okan abisi Turgut Okan’ı öldürdü. Abisini öldürdükten sonra sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Hasan Okan intihar et
İsrail'de 63 liseli genç, devletin Filistin'i işgali ve gerçekleştirdikleri insan hakları ihlallerine ortak olmamak için askere gitmeyi red ettiklerini beyan etti.
Suriye'de, Beşşar Esed rejiminin ülkenin kuzeyindeki İdlib'in bazı köy ve beldelerine düzenlediği hava saldırılarında 9 sivil hayatını kaybetti.
İran'da işsizlik, yükselen enflasyon ve yolsuzluk iddialarına karşı başlayıp rejim karşıtı gösterilere dönüşen protestolar, hükümetin 'yasa dışı' ilan etmesine rağmen dördüncü
Kudüs Özbek Tekkesi Şeyh Vekili Buhari, "Bana göre günümüzde Türkiye’nin Filistinlilere sağladığı desteğin yüzde 10'unu veren bir Arap devleti yok." dedi.
Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde, bazı doktorların HIV’li hastanın doğumuna girmediği öne sürüldü. Ameliyatı evden gelen bölüm sorumlusu yaptı, yardım eden 2 aylık asistanın eline i
İran yetkilileri, ülke çapında devam eden hükümet karşıtı protestoların devam etmesi halinde, protestocuların "demir yumrukla" karşılaşacakları ve "yaptıklarının bedelini ödeyecekle
Almanya'nın Berlin kentindeki Hayvanat Bahçesi Tren İstasyonu'nda yoğun duman görülmesi üzerine, tren seferleri durduruldu.
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri kapsamında 4 ilçede bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurulmuştu. İstiklal Caddesi ve bu caddeye bağlanan tüm yollara girişler saat 15.00 itibariyle
Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzce'de Ak Parti İl Kongresi öncesi konuşuyor. Erdoğan Türkiye'ye yönelik saldırıları anlatırken diziyi örnek gösterdi ve "İzliyorsunuz değil mi" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Burdur 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu
1 Ocak’tan itibaren asgari ücret, çocuk sayısına ve eş durumuna göre bin 603 ile bin 710 lira arasında olacak. Asgari ücret artışı tüm çalışanların her ay aldığı AGİ’yi de 258 li
Rapid Wien futbolcusu Dejan Ljubicic ile Wiener Neustadt'lı Daniel Sudar, Bosna'nın Kiseljak şehrinde bir camiye bira şişesi fırlattıkları için gözaltına alındı.
Ürdün resmi haber ajansı, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın, iki kardeşini ve bir kuzenini ordudan attığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu iddia etti.
İran Meclis Başkanı Yardımcısı Ali Mutahhari, protestoculara karşı hükümet, meclis ve yargının halkın taleplerini yerine getirmek için adım atmaya hazır olduğunu bildirdi.