Yemen’de sivil kıyafetli 20 Yemen askerinin kaçırılıp öldürülmesi olayıyla Ensar eş-Şeria’nın bir ilgisinin olmadığı bildirildi.
Kanada'da yaşayan yerli kabilelerin ekonomik durumlarındaki yetersizlik, halkın toplu intihara meyletmesine sebep oldu. Hükümet bölgede acil durum ilan ederek tıbbi ve gıda yardımı gönderdi
ABD’deki Müslüman yerleşim yeri Dearborn’da güvenlik güçleri, halk içinde adeta bir ‘hafiye ağı’ kurmuş durumda. Amerikan hükümetinin ülke geneline yaymayı planladığı uygulama, 12
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gece saatlerinde Sultangazi'de terör operasyonu düzenledi.
Filipinler ordusu ile IŞİD’in Filipinler kolu Ebu Seyyaf arasında yaşanan çatışmaların Moro’daki Müslümanlar’ın yıllardır sürdürdüğü mücadeleye ciddi zararlar veriyor.
Kılıçdaroğlu, Kürt sorununun siyasi olduğunu belirtti ve 'adam öldürmekle bir sorun çözülmez' diye konuştu.
Kadirov: “Aslan Mashadov’un öldürülmesinin sorumlusu Basayev’dir. Ayrıca Çeçen direnişçilerin bağımsız bir devlet kurma amaçları yoktu, onlar dış güçlerin etkisi altındaydılar!”
Kılıçdaroğlu, Kürt sorununun siyasi olduğunu belirtti ve "adam öldürmekle bir sorun çözülmez" diye konuştu.
İspanya'nın Brüksel Büyükelçisi Ignacio Jesus Matellanes Martinez, 'görevinin başında durmadığı ve çalışanlarını tehdit ettiği' gerekçesiyle görevden alındı.
Taksim Meydanı tramvay durağındaki siyah şüpheli çanta, güvenlik güçlerini harekete geçirdi
Türkiye'nin ABD'ye, “Siz YPG ile işbirliği yapmayın, mücadeleyi Türk ve Arap aşiretleriyle biz sürdürelim” dediği iddialarını değerlendiren Dışişleri Bakanı, hedeflenenin, IŞİD'in
Suriye'nin Lübnan sınırına yakın Zebadani kasabasında kalan son doktor Muhammed el Kos, keskin nişancılara hedef oldu.
Yemenli yetkililer, El Kaide militanlarının kaçırdıkları 15 Yemen askerini öldürdüğü bildirildi.
Panama belgelerinde babasının vergi kaçırdığı ortaya çıkan ve önce olayla bağlantısını inkar edip sonra kabul eden İngiltere Başbakanı Cameron, "Bu durumu daha iyi idare edebilirdim"
Sarıyer Belediyesi, Zekeriyaköy’de, imar planında cami alanı olarak ayrılan arazinin karşısına mevzuata aykırı olarak içkili mekan ruhsatı verdi. Bölgede yaşayan vatandaşlar bu duruma