CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çocuk yuvası açılışında yaptığı konuşmada başkanlık sistemi tartışmalarına değindi, demokrasi vurgusu yaptı.
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Erkan Arıkan'ın da bulunduğu askeri aracın geçişinden sırasında PKK’lı teröristlerce döşenen el ya
İran ve birçok ülkede geçen yıl vizyona giren ve Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğumundan 12 yaşına kadarki yaşamını anlatan ‘Muhammed’ filmi, Diyanet’in izniyle 28 Ekim’de Türkiye’de de g
Güvenlik güçleri aralarında sözde bölge sorumlusunun da bulunduğu 66 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarda binlerce mühimmat da ele geçirildi.
Darbeyi Şubat ayında bilen ABD’li gazeteci William Engdahl, 15 Temmuz hakkında şok bir tespitte bulundu. Engdahl, "Biri çıkıp ‘Darbede ABD elçisinin parmağı vardı' derse hiç şaşırmam"
Gizli tanık, FETO'nun 15 Temmuz öncesinde elinde kalem tutarak öğretmenlere, dik yakayla hâkim ve savcılara darbeyi işaret ettiğini söyledi.
Irak Başbakan'ı Haydar İbadi'den başlayan Musul Operasyonu'na ilişkin açıklama geldi.
15 Temmuz gecesi FETÖ'nün üniformalı darbecileri, uçaklarla Denizli'ye inip 517 askeri Ankara'ya götürmeyi planladı. Ancak Çardak Havaalanı'nda darbecilere direnen askerler cihazları kapat�
Irak Başbakanı Haydar el İbadi, terör örgütü DEAŞ'ın ülkede tamamen ortadan kaldırılmasının son sürecine girildiğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15 Temmuz konferansını iptal etmesi çelişki ve çifte standarttı
15 Termuz FETÖ'cü darbe girişimi esnasında Genelkurmay Başkanlığı ana nizamiyesindeki çatışmanın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ soruşturması için yürütülen mağdur edebiyatına, "Darbeyi yapanlar mağdur da, millet mağdur değil mi? Bu nasıl iştir? " diyerek tepki gösterdi.
ABD Donanması'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından küstah bir kutlama mesajı yayınlandı. Donanma Günü'nün 241. yılını kutlayan mesajda, Türk bayrağıyla savaşan insanla
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar kapsamında MEB'de 2 bin 400 öğretmen açığa alındı.
Meclis 15 Temmuz darbe girişimini araştırma komisyonu, Putin'in Baş Danışmanı Aleksandr Dugin'i de listeye aldı.