Patates'in bu yıl tarlada kilosu 40 kuruşa kadar düşünce çiftçi çalıştırdığı işçinin parasını bile cebinden ödemek zorunda kaldı.
İran'ın Pakistan sınırında bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 3 polis hayatını kaybetti.
Bursa Valiliği, Ulu Cami yanındaki patlamanın canlı bomba saldırısı olduğunu açıkladı.
1948'de Tito rejimi tarafından idam kurşuna dizilen Yücelciler'in liderlerinden Şuayp Aziz, ölmeden önce bir çikolata kağıdının üzerine eşine hitaben yazdığı mektup bulundu
Satın aldıkları depoyu izinsiz olarak mescit yapan iki Müslüman derneğinin yetkilileri mahkum oldu
Kumkapı'da garip bir eylem. Elinde çifte silahla bir bankayı soyan şahıs, aynı bankanın üçüncü katından paraları etrafa saçıyor
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzi ve sivil yerleşim birimlerine “misket bombası attı.
ABD'de tutuklanan işadamı Reza Zarrab, "ayakları zincirli" halde hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada suçlamaları reddetti. 2. duruşma 16 Haziran'da yapılacak.
Aysel Tuğluk, PKK'nın Güneydoğu'da laikliğin teminatı olduğunu, bölgede radikal güçlerin terör örgütü sayesinde tutunamadığını söyledi.
İstanbul Üniversitesinin Sol gruplarından olduğu bilinen Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF)'nun Hukuk Fakültesinde astığı İslam'a hakaret içeren afişler Müslüman öğrenciler tarafından
Kilis'e düşen roket mermileri karşısında Türkiye daha agresif bir reaksiyon gösterebilir. Kulislere göre kara operasyonu ciddi bir seçenek.
Elazığ HDP Palu İlçe Başkanı Hüseyin Demirtaş'ın oğlu Yusuf Demirtaş, terör örgütü IŞİD'e üye olduğu iddiasıyla tutuklandı.
Laiklik tartışmalarının tam ortasında Müslüm Gündüz'ün konuşturulması tesadüf mü..
Rus basınında, düşürülen Su-24 uçağının pilotı Peşkov'u öldürmekle itham edilen Alparslan Çelik ile ilgili tehdit dolu bir haber yer aldı...
Petrol fiyatlarında yaşanan aşırı düşüş nedeniyle Suudi Arabistan ekonomisini yeniden canlandırmak için yeni bir vizyon planı açıkladı.