Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mehmet Görmez'in istifasının ardından başkanlığa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş atandı.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin ilçe binasını ziyaret ederek adaylık açıklamalarında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Sekreteri ve Rakhayn Dayanışma Komisyonu Başkanı Annan ile telefonda görüştü.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Suriye ve Irak’ta kritik gelişmelerin yaşandığı bir dönemde ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ile kritik bir görüşme yaptı. Akar, görüşmesine Ba
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın New York'ta Trump ile yapacağı görüşmede, iki ülke arasında ayrışmaya sebep olan güncel konu başlıklarının masada olması bekleniyor.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO Askeri Komitesi Genelkurmay Başkanları Toplantısı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katıldı.
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara Büyükelçisi Faik Bagirov'u geri çağırdığı açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı." dedi.
Katalonya Başkanı Carles Puigdemont, İspanya Başbakanı Rajoy’a yazdığı ve kral 6. Felipe’ye de gönderildiği bildirilen mektupta 1 Ekim’deki referandum için diyalog çağrısında bulundu
Anayasa Mahkemesi, eski Cumhurbaşkanı Mitterrand dönemine ait Ruanda soykırımına ilişkin arşivlerin açılması talebini reddetti.
IKBY Başkanı Mesud Barzani, ABD ve koalisyonun Kürdistan bağımsızlık referandumunu erteleme karşılığında yaptıkları öneriyi reddettiklerini duyurdu.
TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kanca, "Ar-Ge yasasındaki son değişiklikler en çok otomotiv sektörünü etkileyecek. İhracatta yıllardır rekor kırıyoruz ama geleceğimiz Ar-Ge'de. Ar-Ge dah