Irak Başbakanı İbadi, "Irak-Suriye sınırında kontrol sağladı ve DEAŞ'la savaş bitti" açıklaması yaptı
ABD Başkanı Donald Trump'ın, İsrail'deki ABD Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararını 'pervasız' ve 'aşağılık' bir hamle olarak nitelendiren Kuzey Kore lideri Kim Jong-u
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak topraklarının terör örgütü DEAŞ'tan temizlendiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya ve Nijerya Cumhurbaşkanları ile telefonda görüştü.
İsrail polisinin, Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya girenlerin kimliklerini toplamaya başladı. Bu uygulamayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.
İçişleri Bakanlığı, görevden alınan CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye ilişkin açıklama yaptı.
PJD Genel Başkanı Benkiran:- 'Birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen görevi yapalım. Bu zorlu süreçte zedelenen partinin imajını düzeltmeye gayret gösterelim'
Başbakan Yıldırım, 'Terörizm, ırkçılık, İslam karşıtlığı ve yabancı düşmanlığı gibi olgulara karşı uluslararası toplumun ortak ve etkili tedbirler alabilmesi maalesef hala müm
ABD Başkanı Trump'ın İsrail'in başkenti olarak Kudüs'ü tanıması kararı sonrası Japonya ve Çin'in önde gelen şirket CEO'ları İsrail ziyaretlerini iptal etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da İnovasyon ve Girişimcilik Haftası programında konuştu.
Kuzey Kore, şimdi de ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı tartışmasına katıldı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ABD Başkanı Trump'ın İsrail'in başkenti olarak Kudüs'ü tanıyan karara ilişkin açıklama yaptı.
Danıştay, CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu'nun Başkan Zerrin Güngör'ü şikayet eden başvurusunu reddetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs'le ilgili olarak Kazakistan, Azerbaycan ve Lübnan cumhurbaşkanlarıyla görüştü.
Eski ABD Başkanı Obama, Amerikalıların demokrasinin savunuculuğu konusunda uyanık olmaları aksi takdirde 1930'lardaki Nazi Almanyası'nın yolundan gidilmesi riski bulunduğunu söyledi.