İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi rakamlara göre 547 bin Suriyelilinin yaşadığı İstanbul'da son dönemlerde yaşanan il dışına gönderme uygulaması hakkın
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çok ağır bir ekonomik bunalımdan geçtiğini, bu yüzden erken seçim çağrısı yapmayacaklarını belirtti.
AK Parti’de geçtiğimiz cuma günü yapılan il başkanları toplantısında, teşkilatlara Türkiye'deki Suriyeliler üzerinde oluşturulmak istenen algı operasyonlarına karşı ödev verildi.
The New York Times (NYT), Rusya ve İran konularında ABD Başkanı Donald Trump ile ters düşen Ulusal İstihbarat Direktörü Dan Coats'un görevinden gitmesinin beklendiğini duyurdu.
Myanmar yönetimi temsilcileriyle Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanlar arasında yapılan görüşmelerde, vatandaşlık haklarının sağlanması konusunda anlaşma sağlanamadığı bildi
Hong Kong'da, Çin'e suçluların iadesi yasa tasarısına karşı iki gündür devam eden gösterilerde en az 13 kişi gözaltına alındı.
İlk 3 saatte kontrol altına alınamayan ve hızla yayılan yangın, 6 Süryani köyünün yakınlarına geldi. Köylüler, Botaş İstasyonu’na doğru giden yangının petrol boru hattına ulaşma
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in yardımcısı ve Kalkınma Bakanı Adonis Georgiadis, 'Yunanlıların çoğu, bölgedeki tek gerçek müttefiklerinin İsrail olduğuna inanıyor' dedi.
Nijerya'da bir mahkeme, hükümetin Şii Müslümanların oluşturduğu Şii Nijerya İslami Hareketi (IMN) üyelerini terör örgütü ilan edebileceği hükmünü verdi.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, Türk Tasavvuf Musikisi'nin önemli isimlerinden biri olan Ömer Tuğrul İnançer'in elini öpmesi çok konuşuldu. Esasen eski İstanbul'da yapılan bir selamlaşma şekli
Yemen hükümeti, Husilerin kontrolündeki bölgelerde 18 yaşına gelen erkeklerin zorunlu askerlik hizmetine alınması kararını 'tehlikeli bir adım' olarak nitelendirdi.
Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin (UMH) yürüttüğü Burkan el-Gadab Operasyonu Sözcüsü Mustafa el-Meci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sabah Hafter'in eline geçen En-Nakliye a
Abdülaziz Kıranşal- Milli Gazete
Bugün Suriyelilere yönelik zulmü protesto için Saraçhane'de toplanan kalabalık faşistlerin saldırısına maruz kaldı.
Bursa Belediye Başkanı'nın 9 iştirak şirketinden huzur payı iddialarına Belediyenin hesabından cevap verildi. Buna göre şirket sayısı 8 alınan huzur hakkının da 8 bin Tl olduğu duyurul