Myanmar'da iktidar partisinden vekil olan Arakanlı bir Müslüman Myanmar vatandaşı olmadığı gerekçesiyle Kasım'daki seçimlere katılamayacak
Fransa'nın güneyindeki Auch kentinde dün yangın çıkan Auch Camisi'nin kundaklandığı belirlendi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırıyı kınadı.
Gelecek ay İngiltere'ye resmi ziyarette bulunacak olan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun 2014 yılında Gazze'de yaptığı katliam sebebiyle tutuklanması için başlatılan imza kampanyasında şu
Güney Kore ile Kuzey Kore arasındaki müzakerelerden anlaşma çıktı. Güney Kore haber ajansı Yonhap'a göre anlaşmaya gereği Güney Kore son gerginlik nedeniyle 'pişmanlık' ifade edecek. Ku
TSK talimatıyla Kayseri ve Bolu'da bulunan komando tugayları, 3 yıl aradan sonra Doğu ve Güneydoğu'ya gidiyor.
İran'ın kuzeybatısında incelemelerde bulunan İran İçişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli, asker kıyafeti giyerek İran-Irak sınırında yer alan Kandil Dağları'na çıktı.
Türkiye'nin bir çok şehrinde vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.
Hakkari'de yola yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucunda 2 asker şehit olurken, 3 asker ise yaralandı.
Van İli Saray İlçesinde kaçırılan 11 gümrük memuru ve bir şöförün PKK tarafından kaçırıldığı açıklandı. Daha sonra bir kadın memur ve şöför serbest bırakıldı. 10 Ağustos�
Suruç'ta patlamaya hazır bomba düzenekleri bulunan aracın HDP'li Suruç Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere kiralandığı ortaya çıktı.
Diyarbakır'da "özerklik" açıklamalarının ardından gözaltına alınan ve aralarında Sur Belediye Başkanı Narin ve Silvan Belediye Başkanı Bodakçı'nın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Terör örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 3 terörist, terörün iç yüzünü gördüklerini ve çok pişman olduklarını ve dağda İslam ile alakalı bir tek söz dahi e
Arkeologlar, antik Aztek uygarlığının başkenti Tenochtitlan'da yapılan kazılarda kurban edilen onlarca insana ait kafatası ortaya çıkardı. Arkeologlar alanda 60 bin kafatası saklı olabile
Genelkurmay Başkanlığı, Kandil ve Şırnak Uludere'deki operasyonlarda toplam 41 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı. Tunceli'de PKK'lılara ait 3 uçaksavar bataryası imha edildi.
Yılmaz F, isimli vatandaş hayatını kaybeden asker ailesine 'komutanıyım' diyerek dolandırdığı öne sürüldü...