Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Af Örgütü üyelerinin gözaltına alınmasının ardından ABD hiç de şaşırtıcı olmayan bir açıklama yaptı.
Sakarya'da Suriyeli hamile kadının tecavüze uğradıktan sonra 10 aylık bebeğiyle birlikte öldürüldüğü olaya tepki gösteren Aile Bakan Sayan Kaya, yakalanan iki suçlunun cezalarını en a
Sakarya'nın Kaynarca İlçesi’nde Suriye uyruklu 9 aylık hamile kadın, 10 aylık çocuğu ile kaçırıldı. Ormanlık alana götürülen genç kadın tecavüze uğradıktan sonra oğlu ile birlik
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüş nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Suud’un resmi uleması yıllardan beri İhvan (ve ona bağlı olarak Hamas) hakkında konuşmalar yaparak, fetvalar çıkararak, kitaplar yayınlayarak onların neredeyse kafir olduklarını ve kesin
BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, 'Sonucunun ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan bir yürüyüşe BBP'lilerin, Alperen'lerin katılması mümkün değildir' dedi.
İstanbul Büyükada'daki bir otelde, 'insan hakları savunucularının korunmasına yönelik eğitim programı' düzenlediği iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.
Osmanlı Devleti Yadigarı Sultanahmet Camiisi, restorasyon sözleşmesi imza töreni Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Nasipse bir hafta içerisinde başlanacak olan restorasyon çalışmaların�
PYD/PKK, Rakka operasyonundaki kayıplarını telafi etmek için Arap çocukları silah altına almaya başladı
Yeni Şafak gazetesi yazarlarından Doç. Dr. Hatice Karahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı oldu.
Dışişleri Bakanlığından, Avrupa Parlamentosunda kabul edilen Türkiye kararıyla ilgili, "Karar, söz konusu kurumun itibarını ayaklar altına almaktadır. Bu karar tarafımızdan yok hükmün
Uzmanlar, Suriyeli mülteciler için aciliyetle gerekli olan şeyin devlet tarafından yürürlüğe koyulacak uyum politikaları olduğunu söylüyor.
AP Türkiye raportörü Kati Piri tarafından hazırlanan raporda, ilk defa AB devletlerine PKK sembollerini yasaklama çağrısında bulunuldu.
Türkiye'nin terör örgütü PKK'nın kolu YPG'ye yönelik Suriye'deki Afrin şehrine olası askeri harekat düzenlemesini değerlendiren Rusya, ''Suriye sürecinde angaje hiç kimse bu ülkenin yasa
ÖSO tarafından satın alınarak İskenderun'a getirilen 50 kamyonet ve minibüs, çekicilerle Kilis sınırından Suriye'ye gönderildi.