İltica başvurularının işleme konulmasının yavaşlatılmasını protesto eden Orta Amerikalı göçmenler, ABD-Meksika sınırına yürüdü
ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Mike Lee, Başkan Donald Trump'ın ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA) Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ulaştığı sonuç hakkında söylediklerinin doğ
Kürdistan Yurtseverler Partisi, PKK'ya Süleymaniye'deki bütün ofislerini kapatması için 24 saat süre verdi.
Rus Donanması tarafından Ukrayna Deniz Kuvvetlerine ait 2 zırhlı topçu gemisi ile bir römorkörün izinsiz olarak Kerç Boğazı’ndan geçmeye çalıştığı açıklandı.
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Yenimahalle'de bulunan binası Adalet Bakanlığı'na tahsis edilerek, Ankara'nın tüm mahkemeleri tek çatı altında toplanacak. MİT ise yeni binasına geçecek.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, "Kadına yönelik şiddet, fiziksel, duygusal ve ekonomik boyutlarıyla büyük bir insanlık suçudur." açıklamasında bulundu.
ABD seçimlerine Rusya müdahalesini araştıran davaya bakan federal yargıcın, Trump’un eski danışmanı Papadapulos’un pazartesi günü hapse girmesi için karar çıkarttığı açıklandı.
Ukrayna Donanması'na ait 3 savaş gemisinin Kerç Boğazı'na ilerlemesinin ardından yaşanan gerilim tırmanıyor. Kerç üzerinde Rus savaş uçakları uçuşa başladı.
Afganistan'da bir Amerikan askeri öldürüldü. NATO, gerçekleşen bu ölümlerin Kasım ayında ikinci ve 2018 yılında dokuzuncu olduğunu açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı, Fransa'daki protestolarına ilişkin, 'Sayıları 700 bini bulan Türk toplumunun yaşadığı Fransa'daki bu gelişmeleri yakından ve endişeyle takip ediyoruz.' şeklinde
Türkiye'den 1 Eylül-1 Kasım döneminde 16 ülkeye yapılan 342 tonluk hamsi ihracatından 1 milyon 693 bin 733 dolar gelir elde edildi.
İran'da 'emekli kişilerin devlet kurumlarında çalışmasının yasaklanması' yasası nedeniyle birçok üst düzey bürokrat görevinden ayrılmak zorunda kaldı.
AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, bir grup gazeteciyle sohbet sırasında açıklamalarda bulundu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefonla görüştü.
İran'ın İsfahan eyaletindeki çiftçiler, sulama haklarının ellerinden alınması ve bölgedeki kuraklığa çözüm üretilmediği gerekçesiyle protesto gösterisi düzenledi.