Malezya'da 250 kilogram ağırlığında, tam 7.5 metre uzunluğunda bir yılan inşaat alanında bulundu. İşçiler, yılanı beslemeye çalışsa da dev piton fazla yaşayamadı.
Antalya Büyükşehir Meclisi'nde CHP'li üyeler komisyon seçimi yüzünden birbirine girdi. Ağır küfürler havada uçuştu
IŞİD ile muhaliflerin çatıştığı bölgede görevli askerin, Suriye tarafından gelen kurşunla yaralandığı düşünülüyor.
Suriye'de süren iç savaşta rejim saldırılarına karşılık veren muhaliflerin operasyonları ile son günlerin en büyük darbesini rejime destek veren İran aldı.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kral Selman'ı ağırlayan Cyumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine devlet nişanı verdi.
Pakistan'da mahkemeye çağırılan polis, el bombasının nasıl çalıştığını gösterirken patlama oldu. Patlamada hakiminde aralarında olduğu 5 kişi yaralandı.
Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmetti
Pakistan'lı İslam alimi merhum Ebu'l-A'la el-Mevdûdî ile yapılan bir röportajda kendisine yönetilen "islam davetçisi kimdir?" sorusuna üstad Mevdûdî'nin verdiği cevab...
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan bir özel harekat polisi ağır yaralandı.
İtalyan öğrenci Regeni’nin Mısır'daki şüpheli ölümünün aydınlatılmasını isteyen İtalya, Kahire Büyükelçisi’ni istişareler için çağırma kararı aldı
Saddam Hüseyin’in Yardımcısı İzzet İbrahim Duri, yayımladığı bir video aracılığıyla tüm Arapları İran’a karşı Suudi Arabistan liderliğinde birleşmeye çağırdı.
PKK'nın binaların altına yerleştirdiği patlayıcılar ile ağır kayıplar vermeyi amaçladığı TSK, bölgede özel olarak eğitilmiş ekipleri kullanma kararı verdi.
Bulgaristan siyasetinde önemli ağırlığı olan Türkler bölündü. HÖH’ün eski genel başkanı, Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizinde Türkiye’den yana taraf olunca koltuğunu kaybett
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Kürt Sorunu nedeniyle Türkiye'ye suçlamalarda bulundu... Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Türkiye'ye Kürt Sorunu'na yö
İSTOK üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na sarf ettiği sözler nedeniyle kınadı ve istifaya çağırdı.