Rejime ait güçler, Halep'te muhaliflerin denetimindeki yerleşim yerine ''fil'' adı verilen füzeyle saldırdı.
Soykırım kararı sonrası konuşan Cem Özdemir, 'Benim kökenimde Enver paşa değil, Ermenileri koruyan Kütahya valisi var' dedi.
AK Parti, CHP ve MHP ortak bildirisi Genel Kurul'da okundu. 'Alman Fedaral Meclisi'nin 1915 olaylarını 'Ermeni Soykırımı' olarak kabul etmesini TBMM olarak şiddetle kınıyoruz.' dendi.
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Almanya Federal Meclisinde (Bundestag) kabul edilen 1915 olaylarına ilişkin kararı 'kasıtlı ve ön yargılı bir karar' olarak nitelendirdi.
Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Robert Dölger, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
Askeri mahkemede yargılanan 187 kişi müebbet hapis cezası aldı
Belediye Başkanı Çağırıcı, ramazanda hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi bin ilçe sakinine iftar biletini dağıtılacağını belirtti.
Almanya Parlamentosu'nun 1915 olaylarına ilişkin olarak kararına sert tepki gösteren Dışişleri "Karar utanç verici ve hukuka saygısız" ifadelerini kullandı.
Hindistan'da 2002 yılında iki bin Müslüman'ın öldürüldüğü Hinduların katliamında sadece 24 Hindu'ya olaylara öncülük ettiği gerekçesiyle hapis cezası verildi. Müslümanlara karşı
Aylarca sıra beklemeyi göze alan insanlar varken Ermeni yalanını kabul eden Almanya'nın mallarını protesto etmek hayal...
Özbekistan, halkını zorla pamuk tarlalarında çalıştırdığı için dünyadaki 167 ülke arasında kölelik düzenini uygulayan beşinci ülke oldu
Görmez'in katılımıyla "Gelin gönüller yapalım bu Ramazan ve her zaman" teması kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi
72 yaşındaki İhvan liderine 2 idam ve 164 yıl hapis cezası verildi. Peki Cunta mahkemesi sözde suçlar için ne cezalar veriyor?
İran, Almanya Parlamentosu'nun 1915 Olayları ile ilgili yasa tasarısını kabul ettiği gün Ermenistan'la vize uygulamasını karşılıklı olarak kaldırma konusunda anlaştı.
Azerbaycan, Yukarı Karabağ cephe hattında Ermenistan tarafından bir günde 20 kez ateşkes ihlali yaptığını açıkladı.