Ülkenin seçilmiş ilk sivil devlet başkanı olan Htin Kyaw, mecliste yemin etti. Nobel ödüllü Suu Çii, dışişleri, eğitim, enerji ve başkanlıktan sorumlu devlet bakanlıklarını üstlendi
PKK ve IŞİD’li teröristlerde yakalanan yüksek teknolojili termal kameralar, örgütlerin yeni silahlara sahip olduğunu ortaya çıkardı.
“27 Nisan 2007 tarihli bildiri öncesi ve sonrasındaki tarihlerde karargâhta general düzeyinde bir toplantı yapılmadı." dedi.
Türkmenistan, ordunun her kademesinden askerler ve tüm askeri araçların katılımıyla dev bir tatbikat gerçekleştirdi
Tunceli’de adliye binası çevresinde çatışma çıktı. Yoğun silah seslerinin geldiği bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve ambulans sevk edildi.
Göğü açın efendiler! Allah bize göğe bakmamızı emrediyor, siz onu plazalar, hanlar ve devasa alışveriş merkezleri ile kapamayın. Tabiat bize Allah’ın emanetidir, ona ihanet etmeyelim. B
Suriye'deki iç çatışmalardan dolayı alınan kararla, Türkiye sınırda hava alarm ikaz sistemi kuracak... Suriye'de içsavaş devam ederken, sınır tarafından Türkiye sınırına düşen r
Batman Valiliği, 'drone' olarak bilinen insansız hava araçlarının bazı kamu ve kuruluşlarının bulunduğu bölgelerde kullanımını güvenlik gerekçesiyle yasakladı.
İstanbul'da her türlü gösteri ve yürüyüşün bir ay boyunca yasaklandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Erdoğan ve Obama arasında özel bir görüşmenin olmayacağı iddia edilmişti
Kayseri'de İl Müftülüğü'ne giden Venezuelalı genel cerrah ve yoğun bakım uzmanı kadın doktor, kızı ile birlikte Müslüman oldu.
Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’ndeki Innopolis kentinde, Çevrimiçi Saldırıları İzleme ve Önleme Merkezi kuruluyor.
CHP ve MHP'li başkanların AK Parti Grup Toplantısı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozetleri takıldı.
Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, Türk gençlerine, bütün enerjilerini yaptıkları işe vermeleri ve bilimsel gelişmeleri öğrenmeye çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'na getirilen ve Bebek Zencani'ye ait olduğu iddia edilen 1,5 ton altından kayıp 292 kilogramının nerede olduğun sordu. Kılıçdaroğlu, uçağ�