Afrin Kantonu'nda YPG ile Nusra Cephesi arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken, Ahrar'uş Şam'ın da aralarında bulunduğu 5 örgüt YPG'ye karşı savaş ilan etti.
Birleşmiş Milletler Irak'ta temmuz ayında ülkede yaşanan şiddet olaylarının raroprunu yayımlandı...
Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi'ne bağlı Günyüzü Köyü yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çatışma çıktığı bildirildi.
Mimar Sinan'ın Budin'deki eserlerinden olan Toygun Paşa İle Mustafa Paşa camileri kiliseye çevrildi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından jandarma karakoluna patlayıcı yüklü traktörle yapılan intihar saldırısında, ilk belirlemelere gör
Türkiye’nin doğusunda otuz yılı aşkın süren çatışmalar 2,5 senelik 'barışın' ardından yeniden başladı. Art arda gelen ölüm haberleri ve kentlerden akşam saatlerinde yükselen eylem
Lübnan’ın Trablus şehrinde bulunan Memlükler döneminden kalma Burtasiye Cami’nin bakımı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapılacak.
Kağızman ilçesi Karakurt mevkiinde PKK'lıların araç yakması ardından bugün trafiğe kapatılan yolda mayına basan bir asker şehit oldu.
Hakkari'de, bir grup PKK'lının hendek kazıp, kum, taş ve elektrik direkleriyle kapattığı Şine Dağı yanındaki Hakkari-Çukurca karayolunun ulaşıma açılması için güvenlik güçleri hav
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Hindistan ve Bangladeş arasında gerçekleşen anlaşma ile toprak takası konusunda işlemler başlatıldı.
Tunceli'de zırhlı polis aracının üzerinden geçtiği köprü uzaktan kumandalı patlayıcı ile havaya uçurulduğu bildirildi.
Mısır ile Suudi Arabistan imzalanan Kahire Deklerasyonu'nda Suriye konusunda işbirliği kararı alındı. Anlaşma gereğince, ayrıca iki ülk ortak Arap Gücü Ordusu'nun kurulmasının öncülü
Dünya basınının Filistin'de diri diri yakılan bebeğe, aslan Cecil'e yer verdiği kadar bile önemsememesi tepkilere neden oldu. İngiliz milletvekili Galloway, bu durum için, "Çünkü Filistin
Her yıl üniversitelerden mezun olan binlerce genç iş arayanlar kervanına katılıyor. Yeni mezun tecrübesiz gençler için bazı sektörlerde daha fazla iş fırsatı bulunuyor.