Washington Post, Obama yönetiminin, Suriye'deki ‘ılımlı muhalefet' güçlerine ‘kendilerini Rus savaş uçakları ile toplarına karşı korumaya yardımcı olacak' ağır silahların sevkiyatı
BBC Türkçe'nin diplomasi muhabiri Jonathan Marcus, uluslararası koalisyon güçlerinin başlattığı Musul Operasyonu'na Türkiye'nin sonradan dahil olmasını değerlendirdi. Marcus, "Şiilerin e
İran Cumhurbaşkanı Türkiye'nin Irak hükümetinin izni olmadan Musul operasyonuna katılmasının "çok tehlikeli" olacağını söyledi.
Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı 91 yaşında vefat eden İslam alimlerinden emekli vaiz Enver Baytan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurl
TSK Sağlık Komutanlığı’nda FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 570 subayla ilgili araştırma yürütülürken listedeki sayı birden 170’e indi. FETÖ, listeden çıkarılan hekim ve öğren
Irak'ı mezhep çatışmasıyla kan gölüne çevirmek isteyen güçler, DAEŞ saldırısına sahne olan Kerkük'te bir provokasyona daha imza attı.
Ekonominin sorun trilemması olarak görülen ve köşelerinde enerji, finans ve Ar-Ge'nin bulunduğu üçgenin çözülmesi, Türkiye ekonomisini yüksek gelirli ekonomiler grubuna taşıyacaktır.
Avrupa’nın göçmen krizi karşısındaki çaresizliğinin sembollerinden biri olan Calais göçmen kampı boşaltılıyor. Ancak kamptaki yaklaşık bin 300 yalnız çocuğun geleceği belirsiz.
İsrail askerlerinin, Gazze sınırında Filistin direniş güçlerinden birine ait olan askeri gözlem kulesini vurduğu bildirildi.
Böylesi zehirli bir atmosfer içinde, gözlemciler taraf tutmaya zorlanıyor; tutmadıkları takdirde de, her iki taraf da onlara ‘zayıf’damgasını vuruyor… Tabii, ‘orta yol’ yanlısı olanlar
Rusya'nın resmi kanalına konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Rusya ilişkileriyle ilgili önemli mesajlar verdi.
Hakkari'de yola döşediği patlayıcı infilak ettirerek 4 askerin şehit olmasına, bir askerin yaralanmasına neden olan terörist, İstanbul'da yakalandı.
Dünyanın en büyük medya kuruluşları arasında yer alan Time Warner rekor fiyata ABD'li telekomünikasyon şirketi AT&T'ye satıldı. 85,4 milyar dolar değerindeki anlaşma 2017'de tamamlanacak.
Gazze’deki ablukayı delmek için yola çıkan “Zaytouna” isimli gemide bulunan İsveçli aktivist Ringqvist “İsrail askerlerinin uluslararası sularda gemimize yasa dışı müdahalesi dünyada
Gerçekten DEAŞ Musul operasyonuyla yok edilebilir mi? Daha da önemlisi bu savaşın arkasındaki niyet gerçekten DEAŞ’ı bitirmek mi? Önümüzdeki gün ya da haftalarda DEAŞ, belki kentten ç�