Muğla Valisi Civelek, "Depremin hemen ardından il genelinde bir kriz merkezi oluşturduk. Seferberlik halinde depremin olası olumsuzluklarını gidermek üzere Kızılay, AFAD ve sağlık birimleri
Uzun süreden beri bu konu konuşuluyor. Gerçekten de kurumlarda ciddi sorunlar var. İş üreten, proje üreten, fikir üreten, inisiyatif alan yeni açılımlar yapan çok az insan kaldı. Bürokra
ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR olarak kendi markalarını dünyada bilinir hale getirmek için çalıştıklarını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs'te Mescid-i Aksa ekseninde yaşanan gerilimle ilgili olarak İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ile telefonda görüştü.
İslam İşbirliği Teşkilatı, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri ve hukuksuzluklarını görüşmek üzere daimi temsilciler düzeyinde olağanüstü toplanacak.
ABD Hazine Bakanlığı, Exxon Mobil'e, Rusya'ya yönelik yaptırımları ihlal ettiği gerekçesiyle 2 milyon dolar ceza verildiğini bildirdi.
Anayasa Mahkemesi, 2011'de Nusaybin Merkez Jandarma Karakol Komutanı ile MİT'de görevli sivil memurun şehit edilmesi olayıyla ilgili tutuklanan kişinin bireysel başvurusunu, kabul edilemez buld
ABD Dışişleri Bakanlığına ait olduğu öne sürülen bazı belgelerde, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Kuzey Kore ile 100 milyon dolarlık silah ticareti yaptığı iddia edildi.
Hindistan'da yeni cumhurbaşkanı, iktidardaki Hint milliyetçisi BJP'nin adayı Kovind oldu. Kovind, Müslümanlara karşı dini nefreti körüklemekle suçlanan Hindu bir grup olan Ulusal Gönüllü
Kırım Tatar Milli Meclisi ve Dünya Kırım Tatar Kongresi Başkanı Çubarov, "Aynı acıları yeniden yaşamamak için Rusya'nın Kırım'ı en kısa zamanda terk etmesi gerekiyor. Ya Ruslar Kır�
28 Şubat davasında mağdur tanık sıfatıyla ifade veren dönemin Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller BÇG belgelerini İçişleri Bakanı olan Meral Akşener'in getirdiğini söyledi.
Sözde aktivistlerin toplantısında hükümeti paralel meclis kurarak sokak olayları ve ekonomiyi çökerterek devirme planı hazırlanıyordu.
Sağanak yağmurun etkili olduğu kentte; metroları su bastı, trafiğe çıkan sürücüler araçlarında mahsur kaldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, özel sektörde çalışan çalışan kişilerin maaşına zam yapılıp yapılmamasının işverenin inisiyatifinde olduğunu bildirdi. Bakanlık, işçi
Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmak (Brexit) için görüşmelerini sürdüren İngiltere'nin birliğe olan borçlarını ödemek zorunda olduğunu belirtti. Le