İtalya'nın kuzeyindeki Lombardiya ve Veneto, daha geniş haklar kazanmak için pazar günü referandum düzenleyecek.
Birleşmiş Milletler, Myanmar yönetiminin uyguladığı şiddet olaylarından kaçan binlerce Arakanlının daha yollarda olduğunu açıkladı.
Rakka Vilayet Konseyi Başkan Yardımcısı Hicazi, kent yönetiminin Sivil Meclis'e verilmesinin yeni bir işgal olduğunu söyledi.
Bağdat yönetiminden yapılan açıklamada, Almanya'nın IŞİD'e karşı kullanılması için Peşmerge'ye verdiği füzelerin Irak ordusuna karşı kullanıldığını açıkladı.
Irak ordusunun Kerkük'teki operasyonları sürerken ve bağımsızlık referandumu sonrası bölgede gerginlik devam ederken Rusya'dan petrol hamlesi geldi. Rusya Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY
Ünlü Hollandalı yönetmen ve muhabir Hans Jaap Melissen, Rakka'da Amerikan özel kuvvetlerinin şiddetine maruz kaldı.
Kayyum atanan FETÖ şirketi Kaynak Holding'e bağlı firmaların yöneticileri, ortakları ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 24 ilde '2. dalga' operasyonu başlatıldı.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, bağımsız Bosna-Hersek'in ilk cumhurbaşkanı Alija Izetbegovic'in vefat yıl dönümü olması sebebiyle mesaj yayınladı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Kerkük'te meydana gelen olaylardan dolayı 57 bin sivilin Erbil ve Süleymaniye kentlerine göç ettiğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya temaslarının ardından dönüş yolunda aralarında Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli’nin de bulunduğu gazetecilerin sorular
Bosna Hersekli yönetmen Aida Begic, Suriyeli yetim çocukları konu alan "Bırakma Beni" isimli son filmini dünya prömiyeri öncesinde açıklamalarda bulundu.
Diyanet İşleri Başkanlığı, üniversite öğrencilerine özel bir fiyatla, taksit imkanı da sağlayarak, bir haftalık özel umre programı düzenleyecek
ABD'de Trump yönetiminin yürürlüğe koymak istediği 'seyahat yasağı' ile ilgili yargı, 'milliyetlerine göre insanlara ayrımcılık yaptığı' gerekçesiyle durdurma kararı aldı.
Kerkük İl Meclisi üyesi Mehdi, kentte tek bir tarafın hakim olmasının istenmeyen sonuçlar doğurduğunu, Türkmenlerin ortak yönetim istediğini belirtti.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Bakan Fatma Betül Sayan Kaya hakkında mesnetsiz iddialarda bulundukları iddiasıyla İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında soruşturma başlattı.