Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramzan Kadirov, bölgedeki görevinin artık sona erdiğini, devlet yönetiminin Cumhurbaşkanlığı görevine başkasını ataması gerektiğini söyledi.
Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes anlaşmasını ihlal eden Rus uçakları, Halep'te muhaliflerin denetimindeki birçok bölgeye saldırdı.
"Hz.Yusuf”, “Ashab-ı Kehf” dizilerinin İranlı yönetmeni Ferecullah Silahşör akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.
ABD Rusya ve İran'ın anlaşmasına göre Suriye, PYD güdümlü Kürt devleti, Esed yönetimi ve çöle hapsedilmiş DAEŞ bölgesi olarak 3'e bölünecek.
TBMM’de bütçe görüşmeleri gerçekleşti. Muhalefet partileri bütçenin denetlenmediği iddiasında bulundu. Konuşmalara mali konulardan çok gündeme dair konular tartışıldı.
Kılıçdaroğlu konuşmasında hükümetin Türkiye'yi yönetemediğini ileri sürerek, yapılacak 'iyi' uygulamalarda destek olacaklarını söyledi.
Amerikan Yönetimi, PYD'nin Olduğu Terör Sayfasını Erişime Kapattı
Anayasa Mahkemesi, 92 gündür tutuklu olan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün, "kişi hürriyeti ve güvenliği haklarının ihlâl edildiğin
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu ile yaptığı ortak açıklamayla olağanüstü kurultay çağrısı yapıp istifa etmesine Devlet Bahçeli'den
Bulgaristan Türklerinin partisi HÖH'ü yıllarca yöneten Ahmet Doğan'ın, uçak krizinden sonra 'Sovyet ajanı' ayarlarına dönmesini müteakiben Bulgaristan AP milletvekilleri Türkiye'yi AB'ye
Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği (ASSAM) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Tanrıverdi, "1995'ten sonra TSK'da yoğun bir şekilde tasfiyeler başladı ve 28 Şubat sürecind
Budist yönetimin ve terör çetelerinin cinayet ve saldırılarına sahne olan Arakan'da, Müslümanlara yönelik her türlü haksız ve hukuksuz uygulamalar sürüyor.
Yıllardır kanayan bir yara haline gelen Fahri Kur’an Kursu öğreticilerinin kadro sorunu çözüme kavuşuyor. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, ilk 3 ay içinde 5 bin, 6 ay iç
Soykırımın tanığı Emirova:"Askerler, babamı 'Azerbaycan toprakları Ermenilerindir' cümlesini söylemesi için zorladı. Babam da 'Beni öldürseniz de öz vatanıma ihanet etmeyeceğim' dedi.
KCK yöneticilerinden Mustafa Karasu, 'demokratikleşme ve barış bloku' kurulmasını istedi, bu blokta mutlaka CHP'lilerin de olması gerektiğini söyledi