Fas, ülkesindeki Arap Birliği zirvesinin önce ertelenmesini istedi sonra da ev sahipliği yapmayacağını açıkladı. Rabat yönetimi, gerekçesinde Arap Birliği’ni bir birlik olmamakla, buna r
Brüksel'deki Avrupa Birliği zirvesinde İngiltere'nin birlikte kalmaya devam etmesi için üyeliğinin yeniden görüşülmesi yönünde üye ülkeler oy birliğiyle anlaşmaya vardı.
Genelkurmay Başkanlığı, Sur ve İdil’de devam eden operasyonlarda 5 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
Arap Birliği, Fas'ın nisan ayında yapılacak zirveye ev sahipliği yapamayacağını bildirmesinin ardından bu görevin Moritanya'ya devredildiğini duyurdu.
Ankara saldırısını kınayan Avrupa Birliği Konsey Başkanı Donald Tusk, AB ile Türkiye arasında Mart ayı içinde özel bir zirve yapmayı planladıklarını açıkladı.
Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Demokratlar ile Sosyalist Grubu milletvekilleri, Sur ilçesinde 80 gündür süren sokağa çıkmaya yasağı ile çatışmaları yerinde incelemek üzere Diyarbakı
Bingöl'de 2 Eylül 2015 tarihinde düşen ve bir süre Türkiye gündemini işgal eden Göktaşı kimini zengin ederken, kimisi ise daha pahalıya pazarlarım düşüncesiyle satmayınca ellerinde ka
Macaristan İçişleri Bakanı Sandor Pinter Sırp mevkidaşıyla görüşmesinde mültecilerin gelişlerini engellemek için Avusturya'nın planının işe yaramayacağını söyledi
TSK, Şanlıurfa'da Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan girmeye çalışan, PYD mensubu 2 teröristin 18 Şubat günü yakalandığını açıkladı.
İsrail polisi mahkemelerde yargılamaya gerek duymadan Filistinlileri katletmeye devam ediyor.
Hükümet'in Ankara saldırısının ardından PKK ve örgütün Suriye kolu YPG'yi suçlaması, Türkiye'nin PYD'ye yönelik bir kara harekâtına başlayıp başlamayacağı sorusunu yine gündeme t
Çevre Bakanlığı, 1 Kasım 2015’ten önce yapılan kaçak yapılara elektrik, su ve doğalgaz bağlamaya izin verecek bir yasa tasarısı hazırlıyor.
Hamas'ta bu yıl içerisinde yapılacak seçimlerde Meşal'in aday olmayacağı belirtiliyor...
TSK'nın, PYD'nin mevzilerini vurduğu operasyon, fırtına obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla akşam saatlerinde hız kazandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara saldırısıyla ilgili, "Türkiye'nin PYD-YPG'nin terör faaliyetleri hakkındaki uyarısını dikkate almayanlar kendi başkentlerini de tehlikeye atmaktadır"