Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyini teröristlerden arındırma kararlılığı, ABD-PKK cephesini panikletti. Afrin’in doğusunu askeri bölge ilan ettiler. ABD’nin Suriye’deki “sömürge valisi”
Gogol’un Portre’sinde geçen şu parça, her ne kadar öykünün kahramanının mülahazası gibi görünse de aslında belki yazarın sanat görüşünün de bir ifadesi sayılabilir. Diyor ki: “N
Ne kadar çok insanı, kötülükle, eksiklikle, bozulmuşlukla etiketleyip mahkum edersek, o kadar temize çıkartıyor sanki bu bizi. Kolayca ortamlara akıttığımız yargılarımızın gerçek bi
Altay Ana Muharebe Tankı’nın seri üretim ihalesine 6 firmanın girebileceği öğrenildi. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın hedefine göre 2020 itibariyle 15 adet tank üretilecek
Avrupa Birliği (AB), Rusya'nın belirli sektörlerine yönelik uygulamakta olduğu ekonomik yaptırımların süresini 6 ay uzattı. Rusya'da ise 'misilleme' yanıtı geldi.
Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Hem Türkiye'nin sınır güvenliği bakımından hem de bölgenin güvenliği bakımından Afrin bölgesinin terörden, teröristlerden, terör unsurlarından temizle
Hollanda’nın Srebrenitsa soykırımındaki rolü nedeniyle yalnızca “kısmen suçlu” bulunması kurbanların yakınları tarafından hayal kırıklığıyla karşılandı.
Adalet Bakanı Bozdağ, CHP'nin yürüyüşüne ilişkin, 'Kimsenin provoke ettiği yok. Sizin yürüyüşünüzün güvenliğini hükümet alıyor.' dedi.
Tuzla'da öğretmen Fatma Kayıkçı cinayetine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapsi istenen Atalay Filiz'in yargılandığı davada dosya, esas hakkındaki mütalaasını
Kıbrıs Konferansı'nın yeni oturumu Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide ev sahipliğinde, İsviçre'nin Crans-Montana kentinde başladı.
Ruhani'nin sert bir dille eleştirdiği Devrim Muhafızları, ülkenin birliği için şimdilik sessiz kaldıklarını bildirdi.
Venezuela'da bir helikopter Caracas'taki Yüksek Mahkeme binasına ve İçişleri Bakanlığı'na saldırdı. Saldırgan helipkopter içinden Instagram'da paylaşımlarda bulundu ve halka seslenerek M
ABD Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK ve örgütün Suriye uzantısı YPG'nin küçük yaşta çocukları kullandığını bildirdi.
ABD liderliğinde IŞİD’e karşı savaşan uluslararası koalisyon uçaklarının Suriye’nin IŞİD’in elindeki Mayadin kentindeki IŞİD kontrolündeki hapishaneyi vurması sonucu 57 kişi hayat�
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Suriye rejiminin Şayrat Hava Üssü'nde yeni ve büyük bir kimyasal saldırıya hazırlandığını tespit ettiklerini açıkladı.