İbrahim Kahveci- Karar
İran Yargı Erki Başkanı Sadık Laricani, devrimin 40'ıncı yıl dönümü için alınan af kararından 70 bin kişinin yararlandığını ve 40 bin kişinin serbest kaldığını açıkladı.
Hollanda Dışişleri Bakanı Blok, Hollanda hükümetinin Tahran Büyükelçisi'ni geri çağırma kararı aldığını duyurdu.
Gerçekten köye dönmek istiyor muyuz, yoksa köye dönme fikrini bir hayal olarak mı seviyoruz? Önce bunu tartışmamız gerekiyor. Belki de bir karar vermemiz lazım. .
Ankara'da 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret'suçlamasıyla ilginç bir soruşturma gündeme geldi. Bir baba kızından, kızı da babasından 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçunu işlediği iddiası
Mısıroğlu’nun internet sitesinden Nurullah Mısıroğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada “’Üstad Kadir Mısıroğlu ile Cumartesi Sohbetleri Başladı’ ilânımıza kadar şimdil
Doğan Medya Grubu'nu 916 Milyon Dolara satan Aydın Doğan'ın almak istediği üniversiteye Ankara onay vermedi.
Gezici Araştırma Şirketi'nin anketine göre İstanbul'da Binali Yıldırım, Ankara'da Mansur Yavaş yarışı önde götürüyor. Bursa'da ise CHP'li Mustafa Bozbey'in ismi öne çıkıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AK Parti Ankara milletvekili Aydın Ünal sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan tarihi Hamamönü Çarşısı'ndaki işyeri olarak kullanılan bir konakta yangın çıktı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.
İbrahim Kahveci- Karar
Yıldıray Oğur- Karar
Ali KarahasanoÄŸlu- Yeni Akit
Amerika Birleşik Devletleri'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, resmi temaslarda bulunmak üzere yarın Ankara'ya gelecek.
Kendini geçici devlet başkanı ilan eden Guiado, Venezuela'ya geri döneceğini, pazartesi ve salı günü tüm ülkede eylem düzenleyeceklerini söyledi.