İsrail yönetimi Interpol’e bir mektup göndererek, Türkiye’de haklarında yakalama kararı çıkarılan komutanlar için kırmızı bülten çıkarılmamasını istedi.
Mısır’da Cumhurbaşkanı adayı Hamdin Sabbahi, oy verme işleminin bir gün uzatılmasının ardından kendisi adına gözlemci olan sandık temsilcilerinin çekilmesini istedi. Adalet Bakanlığ�
Fransa’da adı yolsuzluğa karışan muhafazakâr muhalefet partisi UMP üst yönetimi toplu halde istifa etti.
Ortaduğı gezisi kapsamında İsrail ve Filistin tarafları ile görüşmeler yapan Papa Francisco, bölgeden ayrılmadan önce önemli mesajlar verdi.
Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Hewlett-Packard (HP) yeniden yapılanma kapsamında 16 bine yakın kişinin daha işten çıkarılacağını açıkladı.
Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Hindistan’ın yeni Başbakanı Modi ile görüştü. Son 66 yılda dört kez savaşa giren iki ülkenin liderleri görüşmede ılımlı mesajlar verdi.
Mavi Marmara davasında bugün altıncı duruşma görülüyor. İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail ile anlaşma sağlansa dahi davalardan asla vazgeçilmeyeceğini söy
Ürdün, Suriye’nin Amman büyükelçisini ‘istenmeyen adam’ ilan etti ve ülkeyi 24 saat içerisinde terk etmesini istedi.
Askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yanlıları ülkenin farklı kentlerinde seçimi protesto etmek amacıyla gösteri düzenledi.
Mali’nin kuzeyindeki Kidal’da operasyon başlatan Mali ordusundan 50 asker, isyancı Tuareglerle girdiği çatışmalarda öldürüldü. Çatışmalarda 48 asker de yaralandı.
Yargılandığı davadan beraat eden Ezher Üniversitesi öğrencisi Emre Gürbüz, hapishanede 186 gün geçirdiğini, olaylarla ilgisi olmadığı için beraat ettiğini söyledi.
Çin, savaş uçaklarının acil durumlarda ve savaş zamanında iniş ve kalkışı için otoyolda uçuş denemeleri yaptı.
Ukraynalılar, devlet başkanlığı seçimi için sandık başına giderken, seçime Donetsk ve Lugansk bölgelerinde izin verilmedi. Rusya yanlısı ayrılıkçılar Kiev yönetimine gözdağı verd
Son 24 saat içerisinde üç Afrika ülkesinde intihar saldırıları düzenlendi. En az 19 kişi öldü. Cibuti’deki saldırıda Türk vatandaşı Rüştü Gürbüz de hayatını kaybetti.
Avrupa Parlamentosu seçimlerinde oy kullanmak için Çek Cumhuriyeti, Letonya, Malta ve Slovakya’da vatandaşlar sandık başına gitti.