Çanakkale'den peş peşe deprem haberleri geliyor. AFAD açıklamasında "13:58'de Ayvacık açıklarında 5,3 büyüklüğünde, 14.03'te 4.1, 14:45'de ise 4,4 büyüklüğünde yeni bir deprem daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkilerin azaltılması için anayasa düzenlemesindeki bazı maddeleri iade edebileceği öne sürülüyor.
Konya’da sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi, çok sayıda kişi yaralandı.
“Ey siyasiler, ey savcı ve hakimler!” demeyeceğim artık. “Ey vicdanlar!” diyeceğim. FETÖ'cü hakim, savcı ve polisler tarafından binbir hile ve kumpas, iftirayla tutuklananlara tüm davala
İbn Rüşd’ün, Aristoteles’in ‘Metafizik’ine dair yazdığı ‘Metafizik Büyük Şerhi’, 8 asır sonra Türkçe yayımlandı. Karanlık Orta Çağ Avrupa’sını modern zihniyete taşıyan kay
Son dönemde sayın Cumhurbaşkanı’ndan başlayarak en alttaki yetkililere kadar herkes at izinin it izine karıştığı konusunda fikirlerini beyan ediyor. Aslında bu fikri ifade edenler de olduk
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 7'si general 149 askerin firari durumda olduğunu açıkladı.
Kamuoyu tarafından yakından bilinen şirketlerin de aralarında bulunduğu bazı firmalara ait hisseler Varlık Fonu'na devredildi.
Yunanistan’da, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun dış duvarlarına ve valusuna bir grup tarafından boya şişeleri atıldı.
Geçtiğimiz günlerde referandumda 'evet' oyu vereceğini açıklayan Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu, malum medya ve CHP'nin hedefi haline geldi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, 13 adada temel atma, 2 adada da yıkıma başlandığını söyledi.
İnanmak bir ihtiyaçtır. İnsanın fıtratında bulunan inanma ihtiyacı, onu neyi nasıl yapacağı hususunda mutlaka bir otorite edinmeye zorlar. Hiç kimse kendisini bunun dışında tutamaz. Ya
Bolu'da eğitim gören Nijeryalı iki gence bir kişinin, "Saat kaç, üzerindekini nereden aldın?" diyerek alay etmesi üzerine başlayan yumruk yumruğa kavga polis ekipleri tarafından güçlükle
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ’la mücadele eden Mehmetçik Suriye'de Cerablus, Çobanbey ve Dabık’tan sonra El Bab’a da Türk bayrağını dikti.
Obama döneminde Dışişleri Bakan Yardımcısı olan Antony Blinken, ABD başkanı Trump'a Türkiye'yi yeniden kazanmak için bir plan sundu.