Akıncı Üssü davası başladı. 486 sanığın yargılandığı davada, FETÖ'nün sivil sorumlusu Kemal Batmaz duruşma salonuna en önde getirildi.
Çin donanması, Aden Körfezi ve Somali sularındaki BM Barış Gücü ve insani yardım faaliyetlerine katkı sağlayacak.
Azerbaycanlıların 15 Temmuz'un tanıklıklarına yer verdiği belgesel, 9-16 Kasım'da gerçekleştirilecek "7. Malatya Uluslararası Film Festivali" kapsamında izleyiciyle buluşacak.
İzmir'de ele geçirilen ve FETÖ'nün sözde "sohbet imamı"nın konuşmasının yer aldığı bir CD, örgütün, dini duyguları istismar etmek için Said Nursi'nin ismini kullandığını ortaya k
Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden emekliliğe ayrılan Mehmet Görmez, veda konuşması yaptı. Veda konuşmasında sarf ettiği bazı manifesto nitelikli sözler de oldukça anlamlı.
Türkiye'nin elektrik ithalatı yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 51 azalarak 43 milyon 471 bin 96 dolara düştü.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, 2017 ve 2018 yılı için enflasyon tahminlerini açıkladı.
Terör örgütü DEAŞ'a yönelik etkin ve kararlı mücadelesini sürdüren Türkiye, geçen ay yurt genelinde eş zamanlı şafak operasyonlarıyla örgüte ağır darbe vurdu.
Fanatik Yahudi yerleşimcilerin İsrail polisinin korumasında Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği bildirildi.
Çin'in 284 kişilik ilk hacı kafilesi Medine'ye vardı.
Donald Trump Jr.’nin Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile görüşmesine ilişkin yanıltıcı açıklamasının babası ABD Başkanı Donald Trump tarafından "dikte edildiği" iddia edildi.
Sudan Savunma Bakanı General Avf, "Ordu, güç kullanarak da olsa vatandaşların elindeki silahları toplayacak." dedi.
İstanbul'da yaşanan afet sonrasında araçları ve evi sigortasız olanlar kara kara düşünürken, imdada devletin eli yetişti. İl ve ilçe itfaiyeleri ile belediyelerde afet masaları tahsis ed
Rakka operasyonu bahanesiyle PYD’ye silah yağdıran ABD, Suriye’nin kuzeyinde kuracağı taşeron devlete engel olarak gördüğü Fırat Kalkanı ile temizlenen bölgeyi için harekete geçti.
Kudüs'teki İslami Vakıflar İdaresi, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarında oluşan zararı tespit etmek amacıyla 4 uzman komite kurdu