Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, kurban için 20 lira olarak belirlediklerini söyledi.
Ani Ören Yeri'ndeki kazılarda bulunan, Orta Çağ döneminden kaldığı belirtilen "şahmeran" motifli kabartma, Kars Müze Müdürlüğünde ziyarete açıldı.
Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Berber, "Rusya'ya 2015'de 106 bin ton üzüm ihracatı yapıldı. 2016'da fazla satamadık. Bu yıl ise yaş meyve içerisinde üzümün yer
İHH, Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan Halep'in Bab ilçesinde yardıma muhtaç 3 bin aileye pirinç yardımında bulundu.
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve daha evvel "Mem u Zin" adlı eseri Türkçe ve Kürtçe dillerinde basılan şair, filozof ve mutasavvıf Ahmed-i
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson ile telefon görüşmesi yaptı.
Darbe girişiminin beş numaralı ismi olduğu iddia edilen "sivil sorumlu" yapımcı Nurettin Oruç, Akıncı Üssü'nde olduğuna dair fotoğraflara "montaj" dedi.
İslam Konferansı Gençlik Forumu-Diyalog ve İşbirliği'nin kararı ile ‘Kudüs 2018 yılı İslam Dünyası Gençlik Başkenti’ eylem planını içeren protokole imza at
Hakimler ve Savcılar Kurulu, FETÖ ile mücadele kapsamında 8 yeni mahkeme kurdu.
Esed güçleri, Suriye'nin çatışmasızlık bölgelerinden olan Doğu Guta bölgesine füze saldırısı düzenledi.
IKBY Başbakanı Barzani, "Referandum bizim için bir amaç değil ancak daha büyük hedefe ulaşmamız için bir araçtır" dedi
Muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesinin Humus temsilcisi Hassun, Rusya'nın açıklamasına tepki gösterdi
Türkiye'nin ilk Komünist Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin (IKBY) referandum talebine destek verdi.
İsrail hapishanelerindeki 50 Filistinlinin, Filistin yönetiminin maaşlarını kesmesini protesto etmek için bugün itibari ile süresiz açlık grevine başladığı bildirildi.
Hamas, Gazze ile Batı Şeria arasında bölünmeye son verilmesi için, yeni bir siyasi girişim sundu.